Če potrebuješ menjavo in komplet ekran za 2G, mi javi na ZS!
LP uroš1
| Iphone steklo? | |||
Če potrebuješ menjavo in komplet ekran za 2G, mi javi na ZS!
LP uroš1 |
|||
|
|||
Še jaz sem danes imel majhno nezgodo, iphone mi je iz dokaj majhne višine padel na asfalt in se je celo prednje steklo zdrobilo. Touchscreen še vedno normalno deluje in prikazuje, tako, da je hin le to steklo najbolj zgoraj. To je tisto, ki stane okrog 20 eur kajne? Se mi splača to nest na servis in nekaj malega doplačat al boljše, da naredim sam?
Hvala, lp. |
|||
Hmm v Bitcomu stane zamenjava tega stekla okrog 120 eur, kar ni ravno malo, pozna kdo koga, ki naredi to ceneje?
|
|||
jaz bi tudi rabil enega ki bi mi zamenjal steklo, in pa nasvet ali bolje da kupim samo steklo ali se touch screen ceprav to deluje??
lp |
|||
vzami oboje skupaj, ker je zelo težko ločiti touch od stekla
|
|||
ali mislis da bom lahko sam zamenjal in ali potem dobro deluje ce dam drugo leco notri mislim display postane zamenjam steklo ter touch, ali potem touch screen deluje kot pri originalu? Da nebom zamenjal in mi bo potem touch slabo delal?
lp |
|||
Displej obdrži ostalo pa zamenjaj, saj se touch in gornje steklo držita skupaj, ker sta zlepljena. Če ti že uspe je zelo velika verjetnost da bo med njima ostala kakšna smet.
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |