3gs tip zvonenja itd. | |||
zanima me prvo ce je ze jail break za 3gs ? 2. me zanima a se da melodije-komade ki jih mam na 3gs-u nastimat za tip zvonenja. in ce se da dolocenim osebah dolociti dolocen tip zvonenja in pa naprimer slikco poleg contakta da vidis ko te klice ? 3. v neki temi sem videl da bluetooth ne deluje ? kaj je poanta da potem je na iphonu ? 4. a je z kaksen slo vmesnik za 3gs italjanski tovarnisko odklenjen ? hvala za morebitne odgovore |
|||
![]() |
|||
2.) Lahko nastavljaš svoja zvonenja in tudi slikice.... ampak to niso pesmi iz iPoda, temveč posebna kategorija "Ringtones". To vidiš tudi v iTunes-u. 3.) Bluetooth čisto lepo deluje... za BT slušalke, avtoinstalacije, poslušanje glasbe preko bt, igranje multiplayer iger. Ne podpira pa pošiljanja datotek z drugimi telefoni (obex file transfer). 4.) Slo vmesnik je naredil MitjaP... lahko ga naložiš, če imaš jailbreakan telefon. Ampak je plačljiv. |
|||
![]() |
|||
kaj sploh je naloga jailbreaka, in a mi ga je treba jailbreakat ce mam italjanskega odklenjenga in 3.1 verzijo ? in ce ja kje lahko najdem link iscem pod funkicjo iskanje ampak je vse za verzijo 3.0, al pa 3.1.2... |
|||
![]() |
|||
Če imaš tovarniško odklenjenega je to potem stvar tvoje izbire. Če je pa zaklenjen tovarniško potem je pa itak jailbrejkan. Poglej če imaš aplikacijo z imenom CYDIA na iPhonu. Link za? Jailbrejkaš s pomočjo programa blackra1n. Ime napiši v google in prvi zadetek je tvoj. Prenesi ga, odpri, klikni gumb make it ra1n in počakaj da se telefon resetira. Potem na iPhonu odpri blackra1n ikono izberi Cydio in Icy počakaj da se preneseta in to je to. Lahko bi malo lepše pisal. LP |
|||
![]() |
|||
ko ga jailbreakam a se mi pol zaklene, ali ostane nezakljenjen in je tudi v nadaljnje sposoben jailbreakanja? a mi lahko se opises kratko in jedernato kako jailbreakat ? ker sem pred nekaj minutami najdel temo glede 3gs jailbreakanja in sem prebral 3 strani od 15 in sem zasledil da moras met itunes izkopljen pa posodobljen in ga po breakanju sele prizges? |
|||
![]() |
|||
Itunes zapri ja. Pojdi na tole stran : http://blackra1n.com/ Klikni na ikono windows če imaš windowse. Priklopi 3GS-a na računalnik. Izklopi iTunes če se ti odpre. Zaženi ta program ki si ga potegnil iz te strani, klikni gumb make it ra1n in počakaj da se telefon resetira. Potem na iPhonu odpri blackra1n ikono izberi Cydio in Icy počakaj da se preneseta in to je to. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |