Pred časom sem kupil Iphone 3g na hrvaškem, bil je slabše ohranjen (dve večji praski na robih ohišja), telefon sem normalno uporabljal 3-4 mesece in v tem času mi ni niti enkrat padel na tla ali dobil kakršno koli novo mehansko poškodbo. Mi je pa pred kakšnim mesecem prenehal delati wi-fi. Ker je aparat še v garanciji sem ga nesel na hrvaški servis, po treh tednih so me poklicali, da so aparat poslali v servis na Madžarsko in da so tam ugotovili, da je nedelovanje wi-fi posledica mehanske poškodbe.
Ker delam v multinacionalki, ki se ukvarja z visoko tehnologijo približno vem kako reklamacije potekajo. Vem tudi da se z uslužbenci v T-mobile nima smisla prepirati, ker samo upoštevajo navodila. Rad bi poslal mail direktno na apple in tu se pojavi problem. Nikjer ne najdem e-maila na katerega naj pošljem pritožbo. Našel sem samo mail sjobs@apple.com ta pa se mi ne zdi da bi me vzel resno

Ima kdo podobno izkušnjo in pozna kakšen pravi e.mail, preden kar pošljem na info@apple.com, support@apple.com in podobne
Hvala