Ali lahko v Italiji na servisu odklenejo telefon ... ??? | |||||
Pac želel se je zmenit za restore na 3.0.1 ampak je bil zavrnjen. Kar pomeni da je sedaj telefon neuporaben in mora počakati da bo možno odklenit telefon na 3.1 verziji. Sedaj ga pa seveda zanima kako dolgo se ponavadi čaka da razvijejo odklep ? Oz. kdaj bi se naj pričakovalo da bo to možno... Je pa tudi eno vprašanje, ker sem nekaj tudi bral da je tudi možno da odklep sploh ne bo več možen... Telefon mi tudi ponuja po smešno nizki ceni in razmišljam o tem ali bi ga vzel ali ne. Glede na to če se bo mogoče čez nekaj mesecev lahko telefon odklenil bi ga takoj vzel, zato tudi mene zanima kako je z odklepom telefona 3GS 32GB... Namreč meni ni problem počakati ker že imam 3G telefon in mi je carski telefon... |
|||||
![]() |
|||||
Sicer je res napisano, da se zna zgoditi, da nikoli ne bo na voljo moznosti odklepa... Je pa tudi vceraj Geohot (avtor BlackRa1n-a) zapisal, da dela na tem >> http://www.iclarified.com/entry/comments.php?enid=5758&laid=33 ... Tako da danes pisati, kdaj bo in ce sploh bo mozno odkleniti je samo ugibanje ... |
|||||
![]() |
|||||
Torej se je vsaj začelo iskati unlock. Kar je dobro. Pač vemo da se vse da za primerno plačilo in pomoje bi moral biti tudi unlock možen. Bomo pa videli kaj bo . |
|||||
![]() |
|||||
Se kdo malo bolje spozna na ta hackanja oz. crackanja telefonov, v katerih programskih jezikih to ti mojstri počnejo oz. kako bi naj to izgledalo ? In pa recimo je težko narest kakšno aplikacijo v iphone ? Recimo da bi sprogramiral svojo aplikacijo za iphone oz. je že kdo to naredil ? |
|||||
![]() |
|||||
Višek vsega... ![]() Če ne znaš (si preveč len) uporabiti niti iskanja na tem forumu potem ti povem da boš bolj težko karkoli sprogramiral za karkoli. lp |
|||||
![]() |
|||||
![]() Lol... Samo zanimal me je če je težko. Dobro saj ni važno... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Unlock se zacne ponavadi iskati ze takrat, ko izidie prva beta... ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
http://www.3giphoneunlock.com/index.php Mi lahko kdo ki se malo bolj spozna na tole, ali tole resnično deluje.. Pač stane 24 $ ampak zagotavljajo unlock iphone tudi zadnje verzije... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Nevem kako če dev-team nima unlock-a za novi baseband kako ga bojo potem oni imeli.. Buče pa take. |
|||||
![]() |
|||||
Dejstvo je če bi tole delalo, potem bi si odklepali telefone vsepovprek, ker gre za neomejeno število odklepov. Vsaj tako piše. Me pa zanima kaj se zgodi ko recimo zahtevaš denar nazaj. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Alessy se enkrat. 3GS trenutno NI mogoce odkleniti in . Ce bo, je pod vprasanjem. |
|||||
![]() |
|||||
Sem mislu da za odkelpanjem iphonov stoji ena malo bolj močna organizacija, gre pa le zgolj za najstnika ki ga verjetno bolj zanimajo dekleta kot pa kaj drugega v tem trenutku... Hmm.... Sem še jaz skeptičen ratu da bo odklep sploh možen... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
veselimo se občutka, ko bo uradno zunaj odklep! ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Samo treba malo počakat! Če me kdo vpraša kak vem? Moj 14. čut mi pravi tak! ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Malo sem razmišljal glede odklepa telefona. Moral bi imeti dva telefona odklenjenega in zaklenjenega . Me pa zanima ali se ve mogoče preko itunsov kdaj se preverja ali je telefon tovarniško odklenjen oz. zaklenjen? Namreč če bi vedel kdaj se preverja potem mislim da nebi bil problem videt kaj se dobi nazaj in kaj se zapiše v telefon v tistih nekaj korakih pri odklenjenem oz. pri zaklenjenem telefonu. Ali pa vsaj da bi se lahko videla koda ki je zapisana na telefonih in bi primerjal med zaklenjenim in odklenjenim... Ne vem kje je težava. Zdaj ne vem ali si predstavljam preveč na enostaven način, ker je res, da ne poznam ravno applovega sistema, ampak pomoje se ne more toliko razlikovat od windows programiranja... Ne razumem kje je težava da toliko časa iščejo rešitev... Pomoje je le odgovor denar, dlje ko se čaka več donacij se prispeva kajne... Je kdo iz štajerskega konca, okolica Velenja, Celja, Slovenj Gradca, ki je že poizkusil kaj in ima orodje za programiranje oz spreminjanje kode. Ker me res zanima kako to izgleda, da si ustvarim malo predstave in bi lažje razumel sistem in kje je težava... |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |