Vibriranje | |||||
Recimo če bi pisal sms in bi pri vsakem dotiku na črko zavibriralo. Hvala za odgovor |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Sem pa našel in tudi dolpotegnil app imenovan vibrus ampak žal nekako ne funkcionira,čeprav sem vse vklopil... |
|||||
![]() |
|||||
Vibrus dela samo na iPhone prve generacije... za iPhone 3G imas Vibrus 3G, ki pa je placljiv... Potem so se Haptic Pro (placljiv), vendar tudi ne dela na iPhone 3GS ... oz. dela baje probleme... Da pa se urediti rocno... tako da zamenjas dve datoteki... > http://modmyi.com/forums/file-mods/322221-how-make-your-keyboard-vibrate.html To pa dela tudi na iPhone 3GS (preverjeno) ... |
|||||
![]() |
|||||
![]() Ampak sedaj imam drugi problem,v navodilih piše,da ga prenesem direktno na Iphone preko programa WinSCP. No tukaj pa se začne problem in sicer še nikoli nisem delal z njim. A mi lahko kdo pomaga oz. da link do navodil kako in kaj je potrebno saj zahteva vnos nekih podatkov o katerih se mi še sanja ne,kaj šele,da bi jih vstavil ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Samo imam problem,naredil vse,ampak ko se mi hoče povezati mi napiše "Network error : Connection timed up" A se komu sanja zakaj je to? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Sedaj si mi malo dal misliti.... No stvar je takšna iz modema imam povezano v ruter in iz njega fiksno (žično povezavo) v računalnik, tako da računalnik ne dostopa na omrežje preko wifi-ja. Imam pa SSH,jailbreake in ostalo |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
To, ce je racunalnik povezan preko zice nima veze... Morata biti v istem omrezju... In ce sta oba preko routerja (eden brezzicno, drugi pa zicno) potem sta v istem omrezju (dvomim, da imas tak router, ki omgooca segmentiranje omrezji)... Najlazje to vidis, ce pogledas dodeljen IP naslov... Ce imas recimo racunalnik 192.168.0.1, iPhone pa recimo 192.168.0.103, potem sta v istem omrezju (razen, ce nimas kaj dodatno zbrkljano ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |