Jabuk
MMS problem
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 27.10.2009 08:02:47
MMS problem
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

Čisto po naklučju sem opazil, da ko dobim MMS s sliko, mi slike ne naloži. Vidim da je slika pripeta, ko jo odprem, mi odpre čisto drugo sliko, opažam, da vedno tisto, ki je bila v komunikaciji z nekim kontaktom poslana nazadnje pred upgradeom na 3.1.2...

Gre za 3G jailbreakano 3.1.2 verzijo.

Je pa res da sem pri upgradeu SMS-e backupiral ročno (SMS.db) ker sem telefon nastavil kot novega (set as new one). Sem morda pozabil popraviti kakšne pravice ko sem SMS.db kopiral nazaj?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 27.10.2009 09:14:11
Vidim, da slike tudi poslati ne morem Sad Za nastavitve sem uporabil .ipcc downloadan danes (http://gps.jernej.org/ipcc.php).
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 27.10.2009 09:15:52
Udi je napisal/a:
Vidim, da slike tudi poslati ne morem Sad Za nastavitve sem uporabil .ipcc downloadan danes (http://gps.jernej.org/ipcc.php).

Poskusi naprej pobrisati sms.db in potem probaj... Ce je OK, potem je verjetno format nove baze drugacen in imas zato probleme... Ali pa je kaj v zvezi s pravicami ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 27.10.2009 10:19:45
Zadevo sem rešil tako, da sem spremenil pravice folderja in vseh podfolderjev "Parts", tam kjer se nahajajo slike MMSov.

Zanimivo je bilo, da je težava nastopila le z obstoječimi "conversationi" medtem, ko sem MMS lahko poslal nekomu, ki mu ga do sedaj še nisem.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani