Zanima me kdaj izzide programska oprema za odklep in jailbreak os 3.1 (ipod touch 3rd gen)?
Tud zanima me kako je pol z nadaljnimi posodobitvami OS?
| Kdaj jailbreake? | |||||||
Zanima me kdaj izzide programska oprema za odklep in jailbreak os 3.1 (ipod touch 3rd gen)?
Tud zanima me kako je pol z nadaljnimi posodobitvami OS? |
|||||||
Pa dajte že enkrat preberite malo že odprte teme ne pa da odpirate nove teme in sprašujete vprašanje na katero je bilo že 100x odgovorjeno
|
|||||||
Danes je izsel jailbreak rc2, ki deluje tudi na ipod touch-ih 3g 8GB. Vec pa na http://www.blackra1n.com/. Meni deluje |
|||||||
Ali je kakšen problem pri povrnitvi v prvotno stanje po jailbrake-u?
|
|||||||
Problema ni, vendar se ti ob restoru telefon postavi na default in izgubis nalozene aplikacije,... |
|||||||
jaz imam novi iphone 3gs in imam tovarniško odklenjenega, pa so mi rekli da ga morem aktivirat z italijansko sim kartico pa ne gre!...mi lahko kdo prosim razloži v čem je težava?...al ga morem jailbreakat tud?
hvala |
|||||||
Slovensko kartico das v telefon, povezes z racunalnikom (iTunes mora ze biti nalozen), pocakas, da se telefon aktivira.
Jailbreak naceloma ni vec potreben. |
|||||||
Prav ta postopek sem uporabil pri svojemu iPhonu 3G (pri 3GS ne more biti drugacno).
|
|||||||
Pri 3GS je postopek enak... edino pozabil si eno zadevo... Racunalnik mora biti povezan v Internet, da se lahko online aktivira...
|
|||||||
Zakaj pa samo na 8GB? Pol zagotovo dela tud na 32GB IN 64GB jailbreak (blackra1n) za 3.1.2 ... |
|||||||
Deluje na vseh.
|
|||||||
Meni ob vsakem novem boot-u zahteva, da ga priključim na iTunes. Tovarniško naložen 3.1.1., sem ga nadgradil preko iTunes na 3.1.2 in JB z blackra1n. Je pa 8 GB. Ve kdo rešitev?
LP -J |
|||||||
Za iPod Touch-a trenutno obstaja le tethered jailbreak (kar pomeni, da ga moraš ob rebootu priklopiti na računalnik). Če te moti, ga pa uporabljaj brez jailbreaka.
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |