vsi, ki vam nagajajo fonti v VLC 1.02:
označite aplikacijo (v Finderju) pod "Get info" izberite "Open in 32-bit mode", pa dela... 64-bitna verzija ima namreč težave z renderiranjem podnapisov.

| vlc 1.0.0 in šumniki | |||||

vsi, ki vam nagajajo fonti v VLC 1.02:

označite aplikacijo (v Finderju) pod "Get info" izberite "Open in 32-bit mode", pa dela... 64-bitna verzija ima namreč težave z renderiranjem podnapisov.  | 
	|||||

meni pa nagaja scrollanje v meniju, če morm recimo izbrati kak film in odprem VLC, nato pa dam file>open file in mi scrool zmrzne in potem scroola dol na hitrosti polža. to se mi dogaja samo pri VLC, najnovejši je, in zadevo že poganjam v 32 bit mode. 

| 
	|||||

bump 

| 
	|||||

Meni pride opcija windows - 1250 in DELA..

Hvala _________________ Macbook Pro 13" 2011, 2.3 i5, 320 GB  | 
	|||||

Jaz imam na default vse pa mi dela (v 1.1.11) 

| 
	|||||

Danes sem inštaliral verzijo 2.0 z velikimi pričakovanji, da bodo šumniki končno delali. Vendar je spet ista zgodba, š,ž delata kul, č-ji pa se v nobenem fontu ne prikazujejo normalno. 

| 
	|||||

To je problem encodinga. Odpri fajl, konvertaj encoding na UTF-8 in bi moralo vse delat. 

| 
	|||||

Kako pa to konvertiraš? 
			_________________  14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD   iPad Air 32 GB Space Gray   iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium   | 
	|||||

Imel sem ravnotak problem in sem ga rešil z nastavitvijo fonta Arial Unicode MS (Windows-1250 pa je codec). Sedaj dela vse BP.  | 
	|||||

Hudo, to pa dela, ja. Hvala!  
			_________________  14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD   iPad Air 32 GB Space Gray   iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium   | 
	|||||

Namesto VLC-ja uporabite MplayerX  

| 
	|||||

hej, bi lahko kdo kam naložil predzadnjo verzijo VLC-ja, saj je ta verzija 2.0 totaln crap in mi je ful žal da sem jo instaliral :/ 

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |