Jabuk
prekinitev instalacije mac os x
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 23.10.2009 19:32:11
prekinitev instalacije mac os x
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lep pozdrav!

Jaz sem pred kratkim kupil macbook pro in sem ta teden naletel na hude probleme glede operacijskega sistema mac os x 10.5

Vse skupaj je potekalo takole: Najprej se mi enkrat med restartom operacijski sistem enostavno ne nalozi, ostane v stanju ko je ves monitor bel, z applovim znakom v sredini in to veternico ki nakazuje nalaganje, ter se iz tega stanja restartoval kr enkrat za drugim, nato sem jaz sistem na novo nalozil iz instalacijskega dvd-ja, na kar je delalo 2 dni, zdaj pa je zadeva spet tam ampak tokrat se sam ne restartuje, glavna zadeva je pa da jaz sistema ne morem vec naloziti iz originalnega dvd-ja sistema, ker se hitro po zacetku instalacije izpise napaka do katere je prislo. Besedilo napake: Mac OS X could not be installed on your computer. The installer could not install some files "/Volumes/Macintoch HD" Contact the software manufacturer for assistance. Lepo prosim za kakršno koli pomoč če kdo ve kaj storiti.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Ženska

Prispevek: #2   Objavljeno 23.10.2009 19:46:39
To se je meni ze enkrat zgodilo pri cist novem MacBook-u, pa ga je blo potrebno na servis odpejat, ker je sel disk.So mi uredil v uri in pol.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 23.10.2009 20:05:14
resno? to pa zna bit problem po moje stvar je v tem da je bil ta macbook kupljen v ameriki zdaj pa mislim da ni varjante da jaz reklamacijo uveljavlam v sloveniji
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Ženska

Prispevek: #4   Objavljeno 23.10.2009 20:41:48
Garancija pri Applu je worldwide, tako da jo lahko uveljavljas v katerikoli drzavi.Tako je blo pri meni leta 2007 in mislm, da je se vedno Smile.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani