Jabuk
Mail & Gmail IMAP problem
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 20.10.2009 13:42:19
Mail & Gmail IMAP problem
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Imam problem z Gmailom v Mail app-u. Nastavljeno imam na IMAP in vse je delovalo ok do pred nekaj časa, sedaj pa mi mi zraven imena Gmail v app-u kaže, kot da nalaga. To traja ves čas in nič ne naloži. Pošiljanje preko smtp deluje.
Sem nekaj brskal o tem problemu na netu in našel sledeče: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2166129&start=30&tstart=0, kjer opisujejo enak problem, vendar brez kakšne pametne rešitve.

Zanima me, če je kdo imel podoben problem in če ga je uspel rešit?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 22.10.2009 07:00:13
Imas Snow Leopard?

Ce da, potem je odgovor na tvoje tezave to, da se nova verzija Mail-a in Gmail ne razumeta najbolje. Enake tezave imam tudi sam - kaksen dan zadeva dela, kaksen dan pa ne.

Za trajno resitev bo treba pocakat, da izzide kaksen popravek s strani Appla. Ce prebiras posto npr. v Thunderbirdu pa zadeva dela tako kot vedno.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 22.10.2009 09:18:34
Jap. Snow-a imam. Škoda, ker od začetka je delovalo čisto ok. Upam, da rešijo čim prej to zadevo...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani