zanima me ce je mozno izvazat slike na komp tako da bi mi jih po mesecih shranil na racunalnik? tako kot je to mozno pri nokii? ali pac ne? kako z itunes sploh shranis slike na racunalnik?

| izvoz slik | |||||

zanima me ce je mozno izvazat slike na komp tako da bi mi jih po mesecih shranil na racunalnik? tako kot je to mozno pri nokii? ali pac ne? kako z itunes sploh shranis slike na racunalnik? 

| 
	|||||

Odvisno od programa, v katerega uvazas... iTunes ni pregledovalnik slik, zato tudi tja ne mores uvoziti slik...

iPhoto recimo ze privzeto posorotira slike po datumu nastanka ... lahko pa sortiras po kateremkoli kriteriju, ki je na voljo... ![]()  | 
	|||||

pa si lahko dolpotegnem za winse iphoto?? bi mi bilo vsec hehe:D skoda ker sem si ravno kupil nov prenosnik. bi mel rajsi maca  

| 
	|||||

Če se ne motim, lahko v Picassi tudi narediš tako, da imaš razporejeno po datumih. 

| 
	|||||

Pac na Windowsih das gor kaksen podoben program... Recimo ACDSee (placljiv) ali pa brezplacen Windows Photo (Live) Gallery ali Google Picasa ...  
![]()  | 
	|||||

mam picaso jest ja. sam se zmer ne vem kako bi nastimou da bi mi delal mape za slike po mescih pri nokii sem imel recimo ko sem uvozil slike potem imena map 200902  200903 in tako dalje da sem vedel v katerem mesecu je bilo to posneto/poslikano. 

| 
	|||||

V bistvu je tako, da imas v teh programih sort narejen po razlicnih kriterijih... V Picasi je datumsko sort privzeti nacin... ce se prav spomnim ... 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |