| Ugoden avtopolnilec za iPhone 3G - kupljeno in stestirano | |||||
kje pa imaš nosilec...? jaz ga ima spredaj na konzoli kjer so zračniki...
![]() |
|||||
|
|||||
če piše, da dela s 3G in 3GS potem tudi more delat.
|
|||||
Mnja, bolha ni lih verodostojen vir. Jest je napisal, da mu cellulare line polnilec, ki je lepo deloval s 3Gjem ne dela s 3GSom.
|
|||||
Napisom ni za verjet... Najbolje je probat...
Vecina trgovcev pac napise, da je tudi za 3GS, ker je enak konektor in tudi iPhone je navzven enak modelu 3G ... Jaz sem v iStore-u nasel avtopolnilec in sem prodajalcu rekel,d a ga bom prinesel nazaj, ce ne dela... ker je bil zalit v plastiko in se ga ni dalo dat ven in probat, brez da bi poskodoval embalazo. Je pa kakovostno narejen, i pa najcenejsi... Mislim, da je bil okoli 20€ ... Je pa bilo govora o tem ravno v tej temi (KLIK) in ze prej tudi tukaj >> KLIK Gre pa za model XtremeMac Incharge Auto
![]() |
|||||
Sem videl, jaz imam griffinov polnilec, iscem pa se enega za svojo drago. In vem, da ne bo zelela dat 20 evrov za polnilec.
|
|||||
Jas sem pa kupu en multi supr dupr polnilc k povne od nokie do cing cung cang... in ima usb priklucek tako da sem samo lepo dau gor kabel od iphone in ga lepo polne... sam neki me zanima a je to normalno da ce imam przgan igo navigacijo se kljub polnenju hitrej prazne k polne?
|
|||||
Se podpišem. Tudi sam imam tak avtopolnilec. Na 3G-ju je delal super, 3GS pa se noče polnit češ da je polnjenje disablano ker napravi nista združljivi ... Tudi jaz svetujem previdnost pri nakupu. |
|||||
jest sem si ga prek ebaya kupil za pomojem 2 ali 3 dolarje! pa sem ga zdaj dobil in mi dela zelo lepo. vsec mi je ker lahko pospravim tiste zobcke pri strani.
|
|||||
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |