Počil mi je del ekrana, pa me zanima, če v sloveniji obstaja kakšen servis, ki bi mi jo zamenjal in približno koliko bi to stalo?
| iPhone servis | |||||
Počil mi je del ekrana, pa me zanima, če v sloveniji obstaja kakšen servis, ki bi mi jo zamenjal in približno koliko bi to stalo?
|
|||||
Če se ne motim bi naj bil nek servis v Mariboru za iphone...
Samo nisem pa 100% ... Slišal sem nekaj govort, čeprav ne vem niti imena niti naslova kje bi naj to bilo ... |
|||||
Tukaj pokliči in vprašaj mislim da tud popravljajo iphone TRGOVINA & SERVIS GSM Rožna dolina c. IX/23a. Tel: 01/25 66 872 ----------------------------------------------------------------------------------------- BITCOM d.o.o., trgovina in servis Krivec 5, 1000 Ljubljana (01) 5197796 GSM (040) 170 350 GSM (040) 131 113 |
|||||
v mariboru je S-Germ, pokliči in se zmeni, poceni ne bo! Lepo pa bi bilo da deliš z ostalimi kakšni "predračun" so ti povedal.
S-GERM: tel. 070 205 053 Lp |
|||||
a če je napaka softwerska ti ga tut? (ne dela wifi :unable to connect to network )
|
|||||
Iphone servis BITCOM ti naredi use 040 410 643 ali pa je pol en iz Tržiča GSM SERVIS ta je tut zlo dobr ti tut čist use nardi 041 724 097
|
|||||
Ja tko.
sm šu v bitcom pa so mi rekl da popravilo wifija stane 100€ garancije mi ne uvelavlajo. zdej ga morm pa u italijo nest |
|||||
100€ za popravilo wifi antene!! so pa res smesni!! |
|||||
kaj češ lepšga kokr en izletek do sosedov vmes pa še mal v morje skočiš LP, |
|||||
ta iz Tržiča je Franci ali Frenk in tip kr obvlada saj kar se tiče mobijev mi jih je zelo veliko odklenil nokie |
|||||
@frogstar popravi vse
|
|||||
|
|||||
Ce je telefon se vedno pod Applovo garancijo, ga nesi v Lj... K pooblascenim resellerjem,... Ce je pa pod garancijo, katero ti nudijo v Italiji po poteku Applove, potem bos moral res njim nest... V Italijo,... :-\ |
|||||
citiral si več kot pol leta star post
|
|||||
|
|||||
Najcenejši iphone - gsm servis v Slo
|
|||||
Ok @mediia... razumemo, da ima mobi-com dober servis. Dodaten brezvezen spam v tej temi bom pa brisal.
|
|||||
@sussi...
|
|||||
sori sam totalno bedno najbol na žiuce m grejo take štarcune ko na tak način privabljajo ljudi: "Zagotavljamo vam, da smo najcenejši uradno registirani servis za mobilno telefonijo na območju Slovenije. Če slučajno zasledite cenejši servis, Vam mi popravimo še 10% ceneje." iz principa ne grem k njim |
|||||
Volcom.Euch nerabis hodit k nam, za tiste ki ste bolj dalec stran nudimo servisiranje po posti in tudi krijemo stroske
lp, mobi-com |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |