zdravo, končno mi je ratalo spravit mašino iz 3.1 na 3.0. Sedaj pa panika, nikjer ne najdem app sync. Hacklo ne dela. Ali lahko to kako drugače spravim gor??
lp
| app sync | |||||
zdravo, končno mi je ratalo spravit mašino iz 3.1 na 3.0. Sedaj pa panika, nikjer ne najdem app sync. Hacklo ne dela. Ali lahko to kako drugače spravim gor??
lp |
|||||
Seveda... lahko kupiš programčke
PS: Prej ali slej bo tudi hackulo spet delal... do takrat boš pač potrpel. |
|||||
Iz 3.1 na 3.0 ali obratno?
Ker kolikor vem, je na 3.0 vec ali manj vse delovalo... na 3.1 pa pac se ne... |
|||||
si bom kr tole temo sposodu
kako se že rece app syncu na 3.1.2 |
|||||
Pri meni piše, da je AppSync for OS 3.1.
|
|||||
pr men ga pa ni |
|||||
![]() |
|||||
Tole ste prebrali?
http://www.theiphoneblog.com/2009/10/14/apple-closed-jailbreak-exploit-due-app-piracy/ Do 80% uporabnikov plačljivih aplikacij je piratov. |
|||||
Tole si pa malo cudno prevedel... in izgleda, kot da je 80% tistih, ki aplikacijo kupimo, to kupilo to predvsem zato, da jo bomo piratizitrali
V bistvu bi bilo bolj prav, da bi izpustil "placljivih aplikacij"... in bi bil stavek potem nekako takle: Do 80% uporabnikov je piratov. Pise pa v originalu takole: ...Many iPhone developers – such as those behind the popular IM client, Beejive – are reporting that 80 percent of their users are pirates. Yep. For every 10 users on Beejive, 8 of them didn’t pay for it. I’m no saint myself, and all of us here fully understand that a download does not equal a lost sale – but when 80% of the people using your app (and in Beejive’s case, your servers) aren’t paying to keep the lights on, it’s likely seen as a big issue. |
|||||
Tole foro bodo verjetno težko prodali. Če vprašaš mene niti polovica telefona ni jailbrakanih (USA-kjer jih je večina)...kaj šele piratiziranih. Verjetno gre bolj za marketing appla, da bo lažje in z manj nejevolje uporabnikov uvajal svojo anti-jailbrake politiko... |
|||||
Tole sem pač ven vzel: Many iPhone developers are reporting that 80 percent of their users are pirates. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |