Logic PRO - cel kup vprašanj | ||||||||
Imam en midi drum file: 1. kako narediti, da niso vse činele enako glasne? Vsako drugo bi namreč rad tišje pa ne vem kako. Moram potem činele ločit na posebej kanal, ali lahko med snare-om in bass drum-om označim činele in jim spremenim volume? 2. če naredim nov external midi, kako naj obesim en plugin gor? 3. uporablja kdo indie kit ali rock kit kot realističen drum, ali moram dat ezdrummerja not? Bom pa še pisal, ker bo ogromno vprašanj. |
||||||||
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
|
Nazadnje urejal/a Gost Sre 18. Avg 2010 21:59; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
||||||||
Obstajajo kakšni tečaji za logic? |
||||||||
![]() |
||||||||
Z ezdrummerjem sem bil kar zadovoljen, sedaj bi rad z logicom prišel na podoben sound. |
||||||||
![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
|
Nazadnje urejal/a Gost Sre 18. Avg 2010 21:59; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
||||||||
|
Nazadnje urejal/a Gost Sre 18. Avg 2010 22:00; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
|
Nazadnje urejal/a Gost Sre 18. Avg 2010 22:00; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
Kam ste šli sedaj vsi? |
||||||||
![]() |
||||||||
bolj proti dnu imaš ultrabeat... |
||||||||
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
Zanima me nekaj glede logica zato pišem v to temo. Sem dokaj nov uporabnik mac sveta, zato vas prosim za par nasvetov... Grešil sem! Ko sem kupil mojega MacBook Pro -ja, nisem mogel počakat, da si našparam za Logic-a 8 pro. Sklepam, da veste da sm inštaliru... No kasneje cca. 2 tedna nazaj sem kupil original, ampak program mi še vedno ne dela tako kot bi moral. Ko snemam vokale oz. kaj drugega mi napiše disc to slow, ... in podobne bedarije, ki me tako živcirajo, da mi je res žal, da nism imel na začetku orig.. programa. Vem pa da ni možno da je disc tu slow pa to ker je računalnik bil na novo restartan in bil je hladen. itd... Dozdeva se mi, da program ve, da sem imel prej ne origina* in, da z tem ko odprem star fajl iz prejšnega logica on ve.... in me zafrkava... Dostikrat se mi zgodi tudi, da ko delam glasbo.. mi naenkrat noče predvajat komada ko dam play.. "kao" predvaja ampak ni zvoka od nikoder. Kasneje sem ugotovil da če pritisnem "undo" (cmd+z) se zvok spet pojavi. Ali se vse to da to kako popraviti? Kaj morm narest, da mi bo moj Logic Pro 8 delal tako, kot sem mora? Zelo vesel bi bil vaše pomoči!, pa upam, da ste me kej razumel kar sm gor napisu ![]() Uporabnik "jabuk", napiši podrobneje kaj misliš z "znebil". lp, dominik MacBook Pro 2.66 GHz, 4 GB MOJA VERZIJA: 10.5.8 |
||||||||
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
LP -J |
||||||||
![]() |
||||||||
LP -J |
||||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |