| Katero themo uporabljate | |||||||
Kok mi je všeč, ko si na iTelefone dajete teme od Heroja
|
|||||||
Samo preizkušamo pa dej ti na Hero applovo temo...če jo sploh loh najdeš |
|||||||
Včeraj nisem uspel...poskusim danes zvečer in sporočim seveda...hvala |
|||||||
Sem vceraj iz firbca namestil tole temo... Pa mi ni prevec vsec...
Tako ali tako bo te dni nova verzija, pa bo prilika, da spet malo prepucam iPhone Glede vremena pa deluje, ce sem vpisal "Ljubljana, SI" ... ampak sele po rebootu ... |
|||||||
Ja sej styler je napisal enako....samo meni ni delovalo že original varianta (kot sem napisal je bil san francisco-tudi po reboot-u)....misliš novi FW-3.1? Spet bo deu... |
|||||||
3.1 ja... Najvec govoric je, da bo danes na voljo po Applovem eventu ...
|
|||||||
Jst sm vpisal Ljubljana, Slovenia in dela BP.
|
|||||||
@micom
kako se reče tvoji kje se jo lahko dobi?=) zelo lepa. |
|||||||
Mi lahko kdo predlaga kakšno čim bolj transparent temo, ki mi bo omogočala, da se bo čim bolje videlo ozadje... Nekaj podobno glass temam.
Aja, pa še kje jo lahko najdem. Hvala |
|||||||
Nikjer nisem zasledil, kako se vstavi ipcc datoteka na iPhone. Lahko kdo malo namigne? |
|||||||
zdravo mene pa zanima če se da kako tema iz iPhona dat na računalnik in bi jo lahko samo dodelalo oz. spremenil?
Pa v kerem programu to delate oz. če ma kdo cela navodila kako se naredi svoja tema?? |
|||||||
tale tema je pa huda, kje bi se jo dalo dobit?
Uporabnik---> micom ---->Objavljeno 07.09.2009 12:57:34 Mitja Makovšek http://picasaweb.google.si/lh/photo/1ymt44EJtPc5xEKYj2AuWA?feat=embedwebsite[/img] |
|||||||
iLLumine : ![]() |
|||||||
Takle jz mam tole
UPS |
|||||||
Trenutno uporabljam phiberglass
![]() |
|||||||
Googlam za tole phiberglass temo, da bi si dobil ozadje pa mi ne rata :/ Se da dobiti link za tole temo, da ven ozadje potegnem, ali pa samo ozadje lepo prosim
|
|||||||
zakaj goglaš pojdi v meni iphona klikni cydia in tam imaš search in vpišeš phiberglass
simpl is tanajtabolj |
|||||||
Rohmer EP ikone ,ostalo mix
![]() |
|||||||
Huda ikona za App Store hehe...
|
|||||||
Tale Glas orb color je super, ampak 5 rows za ikone mi ne delaaaa - ma še kdo problem?
FW 3.1.2 |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |