Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Podlaga za prenosnik - hlajenje
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #41   Objavljeno 06.10.2009 17:23:37
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
sussi je napisal/a:
mojca je napisal/a:
Odkar sem kupila Logitech Cooling Pad N100 (BigBang), bi rekla, da se je prenosnik na zunaj shladil za vsaj 20 stopinj, v notranjosti se jih gotovo pozna okrog 10. In ne morete reči, da je ta podloga tako neestetska, da si z njo ne bi upali kaziti izgleda računalnika. Zame je bila to "odrešitev".

nameravam nabavit tole podlago, pa me zanima kako se macbook obnese na njen in če ventilator laufa potiho ali se ga sliši?

Ventilator se sliši, ampak najbrž še vedno deluje tiše kot navaden PC. Comfort mi izgleda v redu.

@Stark: razlika je očitna z nekim programom (mislim, da Temperature Monitor) - v notranjosti se pozna razlika za 5 do 10 stopinj, na spodnji strani pa je razlika morda tudi 20 stopinj: prenosnik je dejansko hladen za razliko od pečice za jajca pri normalni uporabi brez ventilacije.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #42   Objavljeno 06.10.2009 18:21:21
danes so mimovrste dali na pošto tale cooling pad, ki sem ga naročil nekaj dni nazaj. Bom napisal kako se mi zdi, ko ga dobim.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #43   Objavljeno 09.10.2009 23:14:57
po nekaj urah uporabljanja cooling pada moram povedat, da res super ohladi MacBooka pa tudi "hrup", ki nastane zaradi ventilatorja je minimalen tako, da ne moti preveč. Je res super zadeva! Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani