Jabuk
"Udobnejše" gledanje SiOL in T2 TV prek Maca
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 04.10.2009 22:11:09
"Udobnejše" gledanje SiOL in T2 TV prek Maca
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
SiOL in T2 digitalna televizija dela prek VLCja. Ampak ali obstaja kakšna bolj udobna rešitev? Rad bi imel program, ki bi mi prikazal seznam programov in bi nato med njimi izbiral z Apple remoteom v full screen načinu. Po možnosti bi pa imel še podatke, ki jih prikaže setupbox, se pravi, kaj gledam, kaj je naprej na programu itd... pa da recim lahko anredim sezname po skupinah, ali a vsaj tega preuredim.
Sem prebrskal cca 15 programov za IPTV in podobno, in nikjer ne morem namestit svoje m3u liste programov.
So te stvari sprogramirane v škatlicah operaterjev, in jih na računalniku ni moč priklicati?

Hvala za odgovore!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: LJ
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 05.10.2009 11:02:24
Re: "Udobnejše" gledanje SiOL in T2 TV prek Maca
Teo je napisal/a:
SiOL in T2 digitalna televizija dela prek VLCja. Ampak ali obstaja kakšna bolj udobna rešitev? Rad bi imel program, ki bi mi prikazal seznam programov in bi nato med njimi izbiral z Apple remoteom v full screen načinu. Po možnosti bi pa imel še podatke, ki jih prikaže setupbox, se pravi, kaj gledam, kaj je naprej na programu itd... pa da recim lahko anredim sezname po skupinah, ali a vsaj tega preuredim.
Sem prebrskal cca 15 programov za IPTV in podobno, in nikjer ne morem namestit svoje m3u liste programov.
So te stvari sprogramirane v škatlicah operaterjev, in jih na računalniku ni moč priklicati?

Hvala za odgovore!

in kaj je narobe z že obstoječo m3u listo od t-2 ja?
saj ima vse programe
Hint: z text editom ali notepadom(Win) si poglej že obstoječo m3u listo in potem naprej delaj
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 05.10.2009 11:20:54
To mi je vse jasno, ampak bi imel nek interface kjer bi videl podatke ki jih prikazuje tv vmesnik (kaj je na sporedu in kaj sledi).

Vess mogoce kako nastimas v VLCju da se deintrlace ne ugasne ko saltnes kanal? In po moznosti tudi crop? Nisem nasel v preferences.

Hvala!
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 05.10.2009 12:30:48
Program, ki bi ti prikazoval originalni vmesnik, ne obstaja...
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 05.10.2009 12:37:37
Škoda Sad
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 05.10.2009 12:43:31
Nekateri so poskušali z raznimi mediaportali, mediacentri in playlisto importali v gui + grabber za epg. Pogooglaj, če kaj takšnega obstaja za mac. S tem si ustvariš boljšo uporabniško izkušnjo. Ali pa če imaš kartico oz. vhod za zajem videa, priklopiš STB na mac.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 05.10.2009 19:43:35
Mah googlam že cel teden in nič pametnega. Velik je crapa za ameriške IPTVje, noben ne zna m3u liste inportat. Jebiga! Sem se najprej nadejal, da bi si m3u vrgel kar v frontrow... sanja svinja kukuruzu...

Itak imam v planu kupit nov externi monitor ali kar projektor pa sem že našel enega z HDMI in SCART vhodi, pa bo šel SiOLov setup box vanj.

Vseeno hvala za odgovore!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani