Sovražim Solo.si | |||||
Sicer z diskom nimam nobenih problemov, glede roka so me za kak teden vlekli, bil pa je precej cenej kot drugje, celo več kot 50 EUR če se prav spomnim. pa tudi jaz nisem dobil brezhibnega paketa. V škatli je bil zlomljen softwerski plošček, sam se nisem kaj dost sekiral, ker sem ga pač prevzel na netu. Sem bil pa tok, da sem jih poklical, pa se niso kej prizadeval, da bi mi novega originalnega zrihtal.... da ma pa folk tako slabe izkušnje, si pa nisem mislil... zgleda da ne vejo da gre slab glas naokoli precej hitreje kot dober.... lp, zazo |
|||||
![]() |
|||||
V MediaMarktu so itak carji kar se tega tiče. |
|||||
![]() |
|||||
Kupil sem tipkovnico, in wireless router. Router so imeli naveden, kot na zalogi, pa ga 3 tedne nisem dobil. Mi je prekipelo in sem ga kupil v comshopu cez cesto za 8 eur vec (v casu odkar sem narocil pri solo mu je ze padla cena). Tipkovnico, pa sem po telefonu izvedel, da imajo tudi anglesko, jo narocil, pripisal k narocilu, da zelim anglesko in nato dobil ... slovensko. Sem jih klical, najprej sem dobil eno gospo, ki ni hotela dojeti zakaj bi zelel anglesko, nato pa verjetno istega navdusenega gospoda kot ostali. No, po dveh tednih klicarjenja gor in dol, so mi rekli, da angleske ne morejo dobiti. Solo, nikdar vec. Cena ne odtehta odnosa. |
|||||
![]() |
|||||
- iPod (pred tremi leti) - WD TV (februarja) Vse del BP. |
|||||
![]() |
|||||
Jaz pri njih kupujem skoraj vso računalniško robo kaki dve leti, predvsem zato ker mi je najbliže in zaenkrat še nimam slabe izkušnje. Res pa da nisem še nikoli nič reklamiral, ker vse deluje... knock, knock... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Poskusi enkrat kaj reklamirat, pa se potem ponovno oglasi v tej temi. |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |