Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Prodaja novega MacBook Pro-ja iz ZDA
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 30.09.2009 14:54:23
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
faganel je napisal/a:
Angus je napisal/a:
Tanja je napisal/a:
hej!

mene pa zanima tole: če kupim preko angleškega ebaya MBP, dobim poleg angleške tipkovnice tudi drugačen adapter? Ali je ustrezen našim vtičnicam? Ve kdo? Če kupim tam, je samo tipkovnica drugačna? Smile Aja pa še tole: mac te na začetku vpraša kak jezik želiš in potem daš pač slovenščino in imaš samo tipkovnico angleško, mar ne? ok to je to Smile hvala.

mac nima slovenščine jao.

Saj tudi v Šempetru nimate Disneylanda... Wink
Laughing Very Happy
Jablanator

Jablanator

Kraj: Lj
Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 30.09.2009 15:03:13
@ brainatwork: No, res hvala brainatwork! Končno mi je nekdo podal točno informacijo s sliko! Smile maš res pravo ime!

In ker nameravan iti pozimi v avstralijo mi bo paket, ki ga omenjaš brainatwork še krvavo prav prišel! Very Happy

edino nekaj me je zmotilo, ko sem prebrala stran tvojega linka:
They're ripping you off, Again

Written by JZ from Springfield

Mar 4, 2006

Though this product is nice, its completely unesscary unless you want to waste your money on a name brand. You can get an international adaptor in any electronic store for the same price that works with your cell phone, iPods, hair dryer, and anything else tht needs electricity. Please, they're just trying to rip you off again when the original charger should have come with the iPod any way! …More

3085 of 4901 people found this useful

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Copenhagen
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 30.09.2009 15:09:54
Jepp,
to je seveda popolnoma up to you, lahko kupis applov world traveler kit (kit je lep in paše z njihovim polnilcem) ali kupiš konkurenčno zadevo ki je malo manj lepo in ceneje.
V to se ne bom spuščal, važno da zdaj veš kaj potrebuješ Smile

Kot sem pa že povedal malo višje gor, dobiš v le-tehniki iz USA na EU adapter za ~2€, verjetno stane britanski adapter nekaj podobnega.

Good luck Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani