Jabuk
Netgear WGR614v7
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: London, Maribor
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 28.09.2009 20:48:17
Netgear WGR614v7
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Danes sem nabavil ta router in glej ga zlomka..ne znam ga usposobiti!
Kupil sem ga namreč,ker si lastim amis paket interneta 4mb. V svoji sobi imam modem,ki je s kablom priklopljen na računalnik! Ta netgear sem kupil z namenim,da bi imel wifi (zaradi iphona itd). ampak ko vstavim cd..priklopim kablovje kot je opisano se mi ustavi..nato me preusmeri na stran od netgeara in nato ne gre dalje. Ima kdo kakšen nasvet kako naj naredim,da mi bo vse to delovalo? ker brez wifija se doma počutim kot nag!

Lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 28.09.2009 20:54:02
Re: Netgear WGR614v7
nejc4321 je napisal/a:
Kupil sem ga namreč,ker si lastim amis paket interneta 4mb. V svoji sobi imam modem,ki je s kablom priklopljen na računalnik! Ta netgear sem kupil z namenim,da bi imel wifi (zaradi iphona itd). ampak ko vstavim cd..priklopim kablovje kot je opisano se mi ustavi..nato me preusmeri na stran od netgeara in nato ne gre dalje. Ima kdo kakšen nasvet kako naj naredim,da mi bo vse to delovalo? ker brez wifija se doma počutim kot nag!

Lp

Resetiraj Netgear pa ponovi postopek. Zadaj je nekje mala luknjica kjer z buciko resetiraš Netgear.

LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: London, Maribor
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 28.09.2009 20:55:10
Re: Netgear WGR614v7
Basty je napisal/a:
nejc4321 je napisal/a:

Lp

Resetiraj Netgear pa ponovi postopek. Zadaj je nekje mala luknjica kjer z buciko resetiraš Netgear.

LP

sem..ampak ko ponovim postopek mi spet ne gre dalje od njihove spletne strani..
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana - Golo
Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 29.09.2009 08:06:45
Probaj ga nastaviti ročno in ne preko pričoženega CD-ja.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani