Pošiljanja datotek z drugimi telefoni (razen iPhoni in iPhodi) ne podpira nobena druga aplikacija kot iBluetooth (le ta pa tudi ne dela vsem).
| Iphone in bluetooth | |||||
Pošiljanja datotek z drugimi telefoni (razen iPhoni in iPhodi) ne podpira nobena druga aplikacija kot iBluetooth (le ta pa tudi ne dela vsem).
|
|||||
Vidim da ste aktivni lepo. Ampak jaz sem še na isti točki kot dva dni nazaj, večkrat, mnogokrat pregledu iphone in v meniju general-network njiker ne piše internet tehtering in imam priključen iphone preko usb-ja in posodobljen sistem na 3.0.1..
Ga moram mogoče vršt z balkona ???? Sem čist obupal joj,joj LP |
|||||
Kot prvo moraš imet naložen pravi ipcc, da ti vklopi možnost tetheringa.
|
|||||
|
|||||
Naj vam povem da MI JE RATAL . Nikakor nisem vedu kje dobit taprav ipcc mojega operaterja nakar pride mimo sine ( 5 let star ) mi reče ja fotr a si slep al kuga sej maš na tej strani http://maticek.wordpress.com/2009/06/12/mms-in-tethering-nastavitve-za-iphone-os-3-0/
povezavo do tapravga ipcc-ja. Jao nas že otroci očijo. Vseeno lepa hvala vsem. |
|||||
kje se pa registriras za ta ibluetooth?? kot pise na iclarified.com??
a je kermur atal nalozit brez da bi placou za tale ibluetooth?? lp |
|||||
.sdak
|
|||||
kaj res noben ne potrebuje bluetootha??
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |