mene pa zanima kako bi vse gmail contacte odstranil iz imenika?
| Storitev Push naposled tudi za Gmail | |||||
mene pa zanima kako bi vse gmail contacte odstranil iz imenika?
|
|||||
Če jih boš izbrisal iz imenika, se bodo zbrisali tudi v gmailu (kar je cel point sinhronizacije). Če te motijo, si pač izklopi push contatcs v gmail nastavitvah.
|
|||||
to ja. Ampak zanima me, če se jih da kako zbrisat iz adress booka, ker se mi ročno ne da... |
|||||
push sm komaj cakal da pride za gmail, 2 dni ga imam prizganega in z 3 - 8 klicev vecinoma ugasnjen iphone, z push - on, baterija v enem dnevu prazna, ne morem verjet da tolko pozre. sem nazaj na 15 min refreshanja ki ne poje tolko baterije.. obup
|
|||||
jaz imam narejeno na manual, da se refresha samo ko jaaz odprem aplikacijo in pokuri vliko manj baterije. |
|||||
push pokuri po moji oceni vsaj 2x vec kot pa ce imas refresh na 15 minut
|
|||||
Baje so problemi s kurjenjem baterije zaradi synca prevelikega števila map in posledično mailov ter s syncanjem preveč dni v preteklost. Nastavi si samo inbox in nekaj dni.
|
|||||
To deluje, ce imas vecino poste v Inboxu. Ce pa imas nastavljeno, da se ti posta lepo sortira (oz. da dobi email ustrezno oznako) glede na posiljatelja, potem pa to ne deluje vec.
Zase lahko recem, da sem izklopil Push in zdaj posto berem/pobiram rocno. |
|||||
Po nekaj dneh testiranja zadeva dela bolj tako-tako...
Se zgodi, da dobim samo header in ko odprem mejl me čaka sporočilo "message was not downloaded from server". Refresh / restart mail.app ne pomaga, čez čas se zadeva uredi oz. se prenese cel mejl. Poleg tega me moti tudi neprikazovanje šumnikov v imenu pošiljatelja (mojem imenu). Namesto njih se pojavi ? (vprašaj). Teh težav prej nisem opazil, ko je bil account nastavljen kot običajen Gmail brez pusha. Je podobne težave opazil še kdo? Imam namreč še 2.2.1 in mogoče je to problem? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |