Danes sem našel simpatično zadevo SugarSync .. https://www.sugarsync.com/
Kaj vi uporabljate za sync-anje skladiščenje, share-anje.. vaših podatkov (MobileMe alternative..)?
| Vaši podatki v "oblakih" | |||||||
Danes sem našel simpatično zadevo SugarSync .. https://www.sugarsync.com/
Kaj vi uporabljate za sync-anje skladiščenje, share-anje.. vaših podatkov (MobileMe alternative..)? |
|||||||
Malo prej sem pogledal tale video iz najnovejšega Technodroma. Govori ravno o tem.
Jaz backupa v "oblakih" še nimam. Ostajam zaenkrat na zunanjem hdd-ju. MobileMe zgleda lepo, res pa je, da je cena rahlo visoka. |
|||||||
za backup TimeMachine - se mi zdi varneje kot server "na oblakih"
za sync pa Dropbox - je free in medsistemski, upam da še app za iphone pride kmalu |
|||||||
Vendar tu se res pojavi vprašanje kaj narediti če ti pridejo roparji... Računalnik ti bodo odnesli in verjemi še usb disk... |
|||||||
Res je. V ta namen pa uporabljam Dropbox. Ker pa zaenkrat še ne zaupam 100% v varnost, sem si naredil image na Mac-u, ki je kriptiran... Sicer je pa 5GB placa več kot dovolj. |
|||||||
razmišljal sem o tem da bi en ruter + disk postavil direkt v sef, tega pa vgradil v zid. sicer ne zame, pač pa za fotra ampak ajd.
|
|||||||
Angus, in kako ti bo router solidno lovil čez konkretno debeli (faradejični) sef?
|
|||||||
manjšo lukno za ethernet kabel |
|||||||
Jst imam v planu en disk dat v sef v banko. Ker če se kaj hiši zgodi imam saj nekje na varnem podatke. To niti ni pretiravanje. |
|||||||
me zanima kaj imate sploh na disku tako važnega da bi dajal v sef verjetno tazadnje mp3-je al kaj he he.
|
|||||||
slike od cele familije
dokumente certfikate |
|||||||
Družinski video arhiv Mail arhiv zadnjih 10+let Diplomske, magistrske ... Vse napisane članke zadnjih 10 let Skratka, eni računalnike uporabljamo tudi v resne namene. |
|||||||
za moje pojme je fino, če imaš vsaj dve lokaciji. ob trenutnih cenah diskovja kupiš dva 1tb zunanja diska, pa maš enga v službi, enga pa doma in na oba delaš backup.
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |