aja kar pa se tiče cydie pa je inštaliranih par sourcov in "iphone firmware-almost impressive apple frameworks"
| iPhone 3GS is not eligible | |||||||
aja kar pa se tiče cydie pa je inštaliranih par sourcov in "iphone firmware-almost impressive apple frameworks"
|
|||||||
Jaz imam tudi eno zanimivo izkušnjo,...
Uspešno sem za kolega spedenal 3GS + redirectal v terminalu da ne komunicira z Appleovim serverjem vendar sem bil za en dan prepozen tako da sem redirectal le 3.1. podpis. Da sem stestiral, če vse dobro deluje sem si naložil še svoje kontakte maile in ostale nastavitve vse do budilke No ob skorajšnji "premopredaji" sem si pa hotel prišparat 5 minut in dal RESET ALL CONTENT AND SETTINGS. No in 3GS je šel lepo v recovery mode Kot sem rekel sem pa za en dan zamudil da bi poslal 3.0 podpis. A kdo ve a je kakšna varianta tole zbudit. Pomoje je sicer ni in bo treba počakat na 3.1 odklep. |
|||||||
Ce imas zaklenjeneg, potem zaenkrat ni resitve... Ce pa imas nezaklenjenega, pa ga lahko normalno restoras z uradnim firmware-om... le jailbreakati ga ne bos mogel ...
|
|||||||
Zaklenjen ;( |
|||||||
zdaj ti pa ne preostane drugega, kot čakanje na odklep in upanje, da bo čimprej izšel. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |