Prenehanje delovanja interneta po nalaganju Slo logotipov. | |||
namestila sem si preko Cydije Slovenski paket operaterjevih logotipov, pa sem po nesreči prekinila instalacijo. Ob restartu mi je napisalo, da paket ni nameščen v celoti in da predlaga, da ga deinstaliram. To sem tudi poskusila narediti, a neuspešno, ker je kar naenkrat nehala delovati internetna povezava. Napiše: Could not activate celular data network: You're not subscribed to a celular data service. Potem sem šla v nastavitve in tam, kjer je prej pisalo: " Celular data network, je sedaj prazno... Tako, da sploh ne morem vpisati APN-ja user in pass. Poskušala sem telefon restorat + JB, a brez uspeha... A ja imam 2G, SW:2.2.1, PS: Internet normalno dela, če se povežem preko wi-fi Kaj mi je za narediti? Hvala za pomoč, LP |
|||
![]() |
|||
Če je prva opcija, potem si poskusi naložit "pravo" .ipcc datoteko še enkrat? --> http://gps.jernej.org/ipcc.php |
|||
![]() |
|||
OZ, se je rešila kar sama... Kar naenkrat se je pokazal tisti zloglasni meni, ki mi je spil živce v zadnjih 4 urah. To mi sicer ni jasno... A cool sedaj dela net.. Jupi!! LP |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |