Iz neta sem snel komplet iger: iPhone EA Games pack -- kako zdej to spravim na iPod Touch?? uporabljam iMac in Touch ( iPoda prej nisem imel, musko in filme znam naložit iger pa ne )
Hvala vam za pomoč

Nalaganje iger na iPod Touch | |||||||
Iz neta sem snel komplet iger: iPhone EA Games pack -- kako zdej to spravim na iPod Touch?? uporabljam iMac in Touch ( iPoda prej nisem imel, musko in filme znam naložit iger pa ne ) Hvala vam za pomoč ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
OK, zdej pa še po domače ![]() LP, |
|||||||
![]() |
|||||||
1001x že napisano! |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
no ja če jo maš pol jo odpreš in greš na "manage" potem kliknš "sources, ko se tiodpree kliknš "edit" in nato "add"pol se ti neki odpre. in not utipkaš http://cydia.hackulo.su/ in pol kliknš "add source". in pol to otpreš in kliknš "mipatch fimware 2.2.1" in instaleraš in pol ipod reseterš in pol ga uklučš v itusein kliknš snyc.uživaj lp.sebastian P.S.to velasamo če maš verzijo 2.2.1 ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Sprašuješ ga mal neumnosti. Če ima Cydio potem bi že imel Jaibreak-an aparat. Se ti ne zdi? Niti malo se ne potrudi, da bi poiskal kaj jailbreak sploh je, kako se to izvede itd. Sicer pa ja, ko te bo nekdo v 10 vprašal tole, bi te rad videl, kako boš z veseljem odgovarjal. |
|||||||
![]() |
|||||||
Res mi gre pa na živce da imajo eni tolk časa in tak ego, da raje napišejo pol strani o tem da naj človek uporabi iskanje in kaj tle neki spama k je pa že vse napisan 1000x, kot pa da bi lahko samo en link do rešitve prilepil ali pa nakratko odgovoril. @plazo: cydia.hackulo.us > če imaš 3.0 si pa naloži AppSync ... Zdej vidim sam tud sam pol strani napisal ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Pa kaj ti ni jasno če je napisov da je jailbreakan. Ni pa nujn da ma cydio če ni odklukal install cydia pri jailbreaku. Pa več spoštovanja si boš nabral s tem ko boš odgovarjal novincem kajti oni cenijo ta trud, nihče pa ne mara cinika ki misli da vse ve zraven pa ne more pomagati novincu. |
|||||||
![]() |
|||||||
Da malo objasnim zadevo, sam se prvič srečujem z iPod Touch ( nikol ga nisem imel prej v roki, kaj šele, da bi kaj nalagal ) zavedam se, da ste že veliko napisali na to temo ( sem kasneje tudi že dosti uporabnega najdu in mi je v bistvu žal, da sem temo odprl ) Skratka, iPod sem dobil od kolega ( kolega ga je kupil pa od sodelavca ![]() Sedaj sem pogledu kero različico imam in vidu da je 1.1.4 - kaj sedaj to pomeni, je jailbrakan ali ne - to upam, da mi vi poveste, prav tako nimam naložene gor cydie...Filme, musko,slike itd, brez problema nalagam, sedaj sem pa potegnu ene špile jih pa pač ne znam.. iPoda niti ne bom uporabljal tok, vzel sem ga samo ker grem na dopust res daleč in da bom imel skos WIFI pri sebi in tako komuniciral z firmo, družino, prijatelji itd...Se mi pa pač zdi zanimivo mal več vedet o tem kako se to dela in kako se nalaga različne aplikacije gor, ker so zelo zanimive, kot vse pri applu ![]() Skratka še enkrat hvala vsem za pomoč in nasvete... ![]() Lep pozdrav in lep dan vsem! |
|||||||
![]() |
|||||||
Predlagam da kar na 3.0 po tem vodiču (ga tudi okleneš spotoma): http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4306 |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() Evo iPod sem odklenu in jailbraku ter naložu 3.0SW po tvojem linku... Res hvala ti ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |