| google contacts v adresarju | |||||
Iščem in iščem pa ne najdem čeprav skoraj ne verjamem da ne bi bilo ustrezne teme. Kako sinhronizirati googlove kontakte z adresarjem? Nekje na netu sem našel navodilo - address book-preferences in odkljukaj sinhroniziraj z googlom. Ampak to je bilo navodilo za 10.5.3 se mi zdi, jaz pa imam 10.5.7 pa so google kot kaže vrgli ven.
|
|||||
Če nimaš iPod-a ali iPhone-a, probaj s tem:
http://www.zaphu.com/2008/05/29/how-to-enable-mac-address-book-syncing-with-googles-gmail-contacts-without-an-iphone-or-mac/ |
|||||
Čudno tudi jaz imam 10.5.7. pa imam v address book to možnost Preferences --> zavih. General in čisto na dnu je sync. with Google ![]() |
|||||
Imam Iphone ampak je "sparjen" s pc-jem ki je zaenkrat osnovna mašina. OSX imam "testno" na lenovotu ideapad. Najprej sem imel 10.5.6 pa sem ravno zato nadgradil na 7 ker sem mislil da se bo pojavil google |
|||||
Klinc, jest sploh nimam fileta ki bi ga moral popraviti (com.apple.iPod.plist)
|
|||||
Priklopi iPhone-a na Mac-a. Saj ni treba sinhronizirati... samo počakaj, da ga iTunes zazna. To bo pomoje avtomatično uredilo stvari.
|
|||||
tole je delovalo. hvala. ampak sem odkljukal sinhroniziraj z googlom ampak sinhronizira pa ne. sem pobrisal en kontakt v googlu in enega na kompu pa ništa od ništa
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |