Jabuk
Težave pri prepoznavanju telefona
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 27.07.2009 15:14:57
Težave pri prepoznavanju telefona
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Na enem in istem računalniku sem normalno syncal iPhone 3G, imel sem OS 2.2.1, brez težav. Nato sem nadgradil OS na 3.0, jailbreakal z redsn0w, restoral stanje, vzpostavil stanje iz backupa ter namestil par popravkov iz Cydie.

Na tem računalniku mi zdaj več ne prepozna telefona, čeprav ga še vedno polni. Sporočilo je "Cannot connect to iPhone "ime" because an invalid response was received from the device."

Če telefon priključim na drug računalnik, ga tam prepozna, naredil sem tudi backup nanj. iTunes diagnostika pravi samo, da ne detektira nobenega iPhone.

Poskusil sem z deinštalacijo iTunesov in Apple Mobile Device Support, brisanjem Lockdown mape, pa nič ne pomaga. Drug računalnik normalno prepoznava telefon.

Ima kdo kak nasvet?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 27.07.2009 15:32:43
Re: Težave pri prepoznavanju telefona
andrazk je napisal/a:
..vzpostavil stanje iz backupa...

Tukaj si ga polomil. Še enkrat vse od začetka brez "Restore from backup" koraka.
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 27.07.2009 15:39:58
A si prepričan, da imaš ZADNJO verzijo iTunes-a? Za OS3.0 potrebuješ iTunes 8.2 ali novejši....
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 27.07.2009 15:41:33
Zakaj pa tole?
V bistvu, a kontakte, smse, fotke in ostalo dobiš gor prek synca kasneje ali kako? Ne gre mi za drugo kot za to, da bi te stvari čimpreje spravil nazaj na telefon, zatem, ko ga usposobim.

torej predlagaš, da zdaj naredim nov restore, nato jailbreak, potem cydia inštalacije, pa še sync čez?
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 27.07.2009 15:43:20
mikrohard je napisal/a:
A si prepričan, da imaš ZADNJO verzijo iTunes-a? Za OS3.0 potrebuješ iTunes 8.2 ali novejši....

Ja, potegnil dol dva dni nazaj, imam na obeh računalnikih - 8.2.1.6
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 27.07.2009 17:13:07
andrazk je napisal/a:
Zakaj pa tole?
V bistvu, a kontakte, smse, fotke in ostalo dobiš gor prek synca kasneje ali kako? Ne gre mi za drugo kot za to, da bi te stvari čimpreje spravil nazaj na telefon, zatem, ko ga usposobim.

torej predlagaš, da zdaj naredim nov restore, nato jailbreak, potem cydia inštalacije, pa še sync čez?

Ni priporočljivo delat restore from backup pri prehodu iz 2.x na 3.x, sploh če si imel telefon že prej jailbreakan. Kontakte lahko sinhroniziraš z Outlookom or smth, calendar tudi, za fotke si nrdiš albume, ki jih nato posinhroniziraš nazaj, nako velja za musko. SMS-e pa boš žal zgubil, edino če si zdaj, ko imaš 3.0 posnameš folder SMS in ga nato po ponovnem restoru in jailbreaku naložiš nazaj.

Tako je. Predlagam, da narediš ponoven, svež restore, ga aktiviraš, nastaviš Set up as new phone in jailbreakaš in pa na koncu še posinhroniziraš nazaj vse posebaj. Tudi, če bi ti prepoznalo telefon in trenutno ne bi imel težav, bi ti enako predlagal, ker se s tem izogneš zelo verjetnim nevšečnostim v prihodnosti.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 28.07.2009 15:59:52
Si bom ponovno vzel čas.
Ali pa posyncal na drugo mašino, pobrisal vse na prvi, pa posyncal nazaj. Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani