pozdravljeni,ali je kdo seznanjen,ce nova verzija itunesov ob updejtu kej zablokira oz ali so kake tezave z jailbrejkanim telefonom(3gs-3.0)in syncom crackanih aplikacij,ali se splaca posodobiti
| itunes 8.2.1 | |||
pozdravljeni,ali je kdo seznanjen,ce nova verzija itunesov ob updejtu kej zablokira oz ali so kake tezave z jailbrejkanim telefonom(3gs-3.0)in syncom crackanih aplikacij,ali se splaca posodobiti
|
|||
Uf, kok je bolj enostavno kr na hitr odpret temo in uprašat, kot pa usaj mau poiskat, ne?
ČE se ti res ne da usaj malo uporabiti zgornji gumb Iskanje, pa probaj - sej te nič ne stane (mogoče samo izguba jailbrejka, to je pa to) |
|||
ves kaj ,ce se teb neda odgovort in ce neves nerabis sploh komentirat,pa se za tvojo informacijo pri temi igo se je v postih vidlo da sem najdu torrent in od takrat pa se danes dobivam privat sporocila dozdej ze 30 in na vsa sem odgovoril in poslal link ,nobenmu nisem napisal naj poisce v googlu ali kle
|
|||
.. in če bi ti tut moje zadnje sporočilo zelo dobro prebral, bi najdu odgovor!
sicer pa glej: samo par tem bolj spodaj se že nahaja ISTA tema --> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=9751 |
|||
vids,v iskanju (zgoraj)mi ni nic najdlo,res je pa da spodaj nisem sploh gledal kar je seveda moja napaka priznam
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |