iMac G3, August 15, 1998
iMac G4, January 7, 2002
iMac G5, August 31, 2004
iMac (Intel-based), January 10, 2006

Nazadnje urejal/a micom Pet 24. Jul 2009 14:33; skupaj popravljeno 4 krat
| iMac modeli 2010... | |||||||||

Zanima me kdaj pri Applu menjajo design pri iMac-ih. Lahko v 2010 pričakujemo novi iMac? In če kaj bo novega, touchscreen....etc? Morda tudi Intel QUAD procesorji..?

iMac G3, August 15, 1998 iMac G4, January 7, 2002 iMac G5, August 31, 2004 iMac (Intel-based), January 10, 2006 ![]() Nazadnje urejal/a micom Pet 24. Jul 2009 14:33; skupaj popravljeno 4 krat  | 
	|||||||||

Ma ja najbolj revoluciarne ideje :

![]() Nazadnje urejal/a micom Pet 24. Jul 2009 07:51; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||||||

A so "lampice" samo 15'' ali kaj drugega... res so še vedno nore!

Drugače pa... ali kdo prodaja belega iMac-a (tistega, ki že ima kamero in wireless)... _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel  | 
	|||||||||

pomoje bo design iMaca podoben 24" ACD-ju 

| 
	|||||||||

ko bi vsaj bil takšen kot je on na sliki na keri piše we want.  

| 
	|||||||||

Ja, ta je res hud... pa tudi tisti "steklen" ni švoh! _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel  | 
	|||||||||

tst se mi zdi še preveč ALIEN za našo dobo  | 
	|||||||||

Meni noben od teh ni všeč (od konceptov mislim), razen morda tisti zadnji (aluminij ali kaj je že). Samo je pa jabolčni logo malce prevelik za moj okus. 

| 
	|||||||||

Najlepši je bil "lučka" iMac G4 20"  

bil je nekaj posebnega. Zdajšnji iMac pa ni.  | 
	|||||||||

eh, more se videt da je jobolko  | 
	|||||||||

Tudi jaz tako mislim. Zdej vse ekrane neki na "black" delajo... po zgledu iPhona.  | 
	|||||||||

No je še pa vedno nad vsemi ostali dizajni  | 
	|||||||||

meni to ni všeč.. rad bi da jabolko ostane BELO.  | 
	|||||||||

Al pa bojo prodajal črne in bele po zgledi iPhona..   

[/url]Nazadnje urejal/a micom Pet 24. Jul 2009 14:30; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||||||

Še edn 

![]()  | 
	|||||||||

ful je GRD.  | 
	|||||||||

zmaga  | 
	|||||||||

res je! ko bi res bil takšen  | 
	|||||||||

Ta je men tud zakon...  | 
	|||||||||

Še edn...

| 
	|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |