Nokia 6680 tethering | |||
Ker se odpravljam na pot in bi internet potreboval za pregledat kakšne stvari bi mi tethering prišel zelo prav. Preko nokije pa mi ne uspe zadeve zalaufat...probal že po 101 vodiču, dodal kao neki updatani modemi za na maca. Vse ,vse pa še vedno ne gre..(operater: Mobitel) Najprej piše connecting nato pa disconnecting. Prosim če mi lahko kdo razloži čimprej postopek ki bo deloval ali pa vsaj link do nekega vodiča ki 100% funkcionira, razen če je kaki feler na macu oz telefonu da stvar ne dela. Hvala |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Hvala, zdaj dela in mislim da sn jaz imel feler, namreč na telefonu nisem imel vpisanege dostopne točke. Hvala še enkrat ![]() |
|||
![]() |
|||
Takrat ko mi je Jest dal link sem po tistem naredil in je stvar špilala. Naslednji dan pa vse skupaj jeknilo. Kao težava z nekimi porti. Da mi je stvar delal sem moral sigurno obnovit postopek eno 5-8 krat da je delalo. V čem je težava da stvar ob set up dela potem pa več ne ? p.s.: zdaj sem manj sledil stvari o iphone 2g tethering, ker se bil na morju, a stvar mogoče že dela ? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |