Za vsako informacijo se vam že vnaprej zahvaljujem.
| GPS | |||||
Iščem program, ki bi mi omogočal nalaganje lastnih kart (topografskih ali še boljše v formatu MGRS) in tudi sledenje po njih. Bi moj Iphone kr na terenu uporabljal
Za vsako informacijo se vam že vnaprej zahvaljujem. |
|||||
Oooo, to bi jaz tudi
|
|||||
ja se kar pridružujem |
|||||
Za na teren obstaja tudi app Trails - GPS tracker, sicer nevem katere mape uporablja. Sam pa tudi do sedaj nisem našel nič kaj uporabnega, da bi bilo primerljivo vsaj s "Topo Slovenija".
|
|||||
Jaz poznam OffMaps in MobileNavigator - Europe (NAVIGON) ampak si ne moreš izbrat svojih kart, razen če boš malo šaril po kartografiji MobileNavigator - Europe.
LpM |
|||||
No, da malo osvežim temo.
Je že kdo preizkusil ta app na terenu, je uporaben? Obstaja tudi free verzija, ampak ima omejitev delovanja oz snemanja omejeno na 5 min. sem ga naložil in ga bom ob priložnosti sprobal. Sem še malo pobrskal po app storu in našel GPS motion X in trailblazer. Bo treba še te appse malo poiskusit v praksi. Če jih je kdo že preizkusil, naj pove kako so v praksi. Uporabljate za te namene katero drugo aplikacijo, katero? |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |