urejanje glasbe na iphonu
|
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 13.07.2009 07:59:34 urejanje glasbe na iphonu |
|
Mogoče malo nenavadno vprašanje toda nevem, na iphonu imam težavo ko sem si naložil glasbo različnih izvajalcev želel pa sem da mi jo kaže kot album ko obrnem iphona v vodoravno lego ko prikaže coverflow... Pa sem izbral pri vseh pesmih da spadajo skupaj in jih dal pod isto playlisto, ampak v playlisti so vse te mešane pesmi pod hiti 09 ko pa ga obrnem pa mi eno pesem posebej kaže in ima svoj cover. A ve kdo zakaj? :/
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 13.07.2009 08:48:55 |
|
Mene tudi to jezi... imam album Grammy 08 pa mi vsako pesem pokaže kot svoj album!
Zadnjič sem dal gor album od Trkaja in mi prvi komad pokaže kot posebej album (že v iTunsih).
Druga stvar, ki mi pošteno para živce pa je, da mi določene komade sploh ne začne predvajat oz. ne zaključi, da bi drugi komad začel.
Ista playlista pa na iPodu (4. generacija) igra brez problemov... pa tudi v iTunsih playlista igra brez problemov!
_________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič!
iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro
http://sitemile.com/ref/faganel
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Slovenija |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 13.07.2009 09:35:08 |
|
Jaz to rešim, tako, da kliknem pri viewu, da mi kaže artworke. In če je album "rastavljen" na skladme in ni kot ena jih vse označim in takrat vpišem podatke pač izvajalec, leto, koliko je CD-jev, ne pa pozabit na composerja, če ga ni poiščeš ali pa si ga zmisliš. Meni se takrat vedno naredi v en album.
Upam, da vama uspe.
Lp
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 13.07.2009 12:20:24 |
|
v itunes oznacis vse komade v albumu in kliknes comand+i v tabih gres na option in tam oznacis:
part of compilation=yes
potem bi ti moral pokazat v coverflow samo en album...
ce se to ne pomaga, potem je mozno da mas za en in isti album vec razlicnih na videz enakih artwork-ov.
na posameznem komadu odpri njegove informacije (cmd+i) pojdi na okence kjer je slikca cmd+c, cancel...potem oznacis vse komade v albumu in jim prilepis isti artwork, ok...zelje in mas...
|
 |