Povezava iPhone TV | |||||
Pred kratkim sem kupil kabel za povezavo iPhona z TV in recieverjem. Zvok deluje brezhibno preko recieverja (povezava 2 bananci, rdeča in bela). Ko pa sem povezal na LCD TV (tri banance modra, zelena,...) pa ni slike. Ne vem a je fora v tem ker nimam še nobenega filmčka na iPhonu ali moraš prižgati kakšno stvar da začne oddajat na zunanji ekran... Ko zaženem iPoda v iPhonu mi glasbo predvaja preko recieverja na TVju pa ni slike... Kabel je original Apple, na eni strani vtič za telefon, na drugi strani trije izhodi (USB, stereo zvok bela in rdeča bananca, in slika modra, zelena in rumena bananca...) Ima kdo kaj več izkušenj s tem da bi mi lahko malo svetoval? |
|||||
![]() |
|||||
Bodisi si daj film na iPhone ali pa pojdi na youtube in glej kak video/film (pazi na porabo, ce nimas flat rate prenosa podatkov!!) Vsaj tako je pri meni v avtu... LP. |
|||||
![]() |
|||||
1. Sprobaj s programom tvout na cydiji 2. VELIKA možnost je, da tale tv kabl dela samo na softveru 2.X isto je pisalo pri mojem, v specifikacijah. Pa sem ga pol kasneje prodal skupaj s telefonom. |
|||||
![]() |
|||||
Bom poskusil to z youtubom in iPodom... Upam da kabel podpira 3.x verzijo... Sporočim ko pridem domov... |
|||||
![]() |
|||||
Ce je res original kabel, po moznosti nov iz Apple Stora (nekateri "ponaredki" so ISTI!) potem se nimas kaj bat: bo delalo tudi po nadgradnji! LP |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |