Jabuk
Povezava iPhone TV
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Kranj
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 08.07.2009 07:21:15
Povezava iPhone TV
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo!

Pred kratkim sem kupil kabel za povezavo iPhona z TV in recieverjem. Zvok deluje brezhibno preko recieverja (povezava 2 bananci, rdeča in bela). Ko pa sem povezal na LCD TV (tri banance modra, zelena,...) pa ni slike. Ne vem a je fora v tem ker nimam še nobenega filmčka na iPhonu ali moraš prižgati kakšno stvar da začne oddajat na zunanji ekran...
Ko zaženem iPoda v iPhonu mi glasbo predvaja preko recieverja na TVju pa ni slike...
Kabel je original Apple, na eni strani vtič za telefon, na drugi strani trije izhodi (USB, stereo zvok bela in rdeča bananca, in slika modra, zelena in rumena bananca...)
Ima kdo kaj več izkušenj s tem da bi mi lahko malo svetoval?
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 08.07.2009 07:44:17
Zal zna iPhone prikazovati na zunanji zaslon samo filmcke - ergo samo, ko das play v playerju in imas film (iPod aplikacija in YouTube player). Ostalo ne zna kazat, tudi ko das play mp3ja v iPod imas samo crn ekran.

Bodisi si daj film na iPhone ali pa pojdi na youtube in glej kak video/film (pazi na porabo, ce nimas flat rate prenosa podatkov!!)

Vsaj tako je pri meni v avtu...

LP.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ruše
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 08.07.2009 07:44:36
Re: Povezava iPhone TV
vvega je napisal/a:
Živjo!

Pred kratkim sem kupil kabel za povezavo iPhona z TV in recieverjem. Zvok deluje brezhibno preko recieverja (povezava 2 bananci, rdeča in bela). Ko pa sem povezal na LCD TV (tri banance modra, zelena,...) pa ni slike. Ne vem a je fora v tem ker nimam še nobenega filmčka na iPhonu ali moraš prižgati kakšno stvar da začne oddajat na zunanji ekran...
Ko zaženem iPoda v iPhonu mi glasbo predvaja preko recieverja na TVju pa ni slike...
Kabel je original Apple, na eni strani vtič za telefon, na drugi strani trije izhodi (USB, stereo zvok bela in rdeča bananca, in slika modra, zelena in rumena bananca...)
Ima kdo kaj več izkušenj s tem da bi mi lahko malo svetoval?

1. Sprobaj s programom tvout na cydiji
2. VELIKA možnost je, da tale tv kabl dela samo na softveru 2.X

isto je pisalo pri mojem, v specifikacijah. Pa sem ga pol kasneje prodal skupaj s telefonom.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Kranj
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 08.07.2009 08:25:48
Hvala!

Bom poskusil to z youtubom in iPodom...
Upam da kabel podpira 3.x verzijo...

Sporočim ko pridem domov...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 08.07.2009 08:52:58
vvega je napisal/a:
Hvala!

Bom poskusil to z youtubom in iPodom...
Upam da kabel podpira 3.x verzijo...

Sporočim ko pridem domov...

Ce je res original kabel, po moznosti nov iz Apple Stora (nekateri "ponaredki" so ISTI!) potem se nimas kaj bat: bo delalo tudi po nadgradnji!

LP
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani