Jabuk
ne spoznam se na itunes help!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: London, Maribor
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 03.11.2009 22:17:54
ne spoznam se na itunes help!
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lep pozdrav,

Pred dnevi sem namestil na pc (hp laptop) windows 7. V navalu pričakovanja in brisanja viste sem seveda pozabil shraniti vse datoteke prej na disk! Sedaj ko imam windows 7 sem si namestil najnovejši itunes..ga priklopil na iphone 3G. Od tukaj dalje mi je pa zablokiralo...

1. kako dobim glasbo na iphone,če lahko izberem samo celotno mapo artist ne pa posamezne pesmi? Na izbiro imam: sync entire music library, selected playlist,genre and artist,automatic fill free space with songs

2. kako spravim aplikacije iz iphona v itunes?

prebral sem kar nekaj starih tem ampak konkretnega problema nisem našel Smile al pa sem slep..

Hvala za pomoč cheers!
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 04.11.2009 07:56:04
Re: ne spoznam se na itunes help!
nejc4321 je napisal/a:

1. kako dobim glasbo na iphone,če lahko izberem samo celotno mapo artist ne pa posamezne pesmi? Na izbiro imam: sync entire music library, selected playlist,genre and artist,automatic fill free space with songs

Naredis si playlisto, vanjo nameces tisto, kar bi rad imel na iPhone-u in pri sinhornizaciji glasbe izberes, da zelis sinhronizirati to playlisto ...

nejc4321 je napisal/a:

2. kako spravim aplikacije iz iphona v itunes?

Ce nisi prej shranil iTunes Library-ja, potem lahko aplikacije spravis v iTunes le tako,d a jih se enkrat downloadas... Ob sinhronziaciji pa ti bo pobrisal vse aplikacije na iPhone-u in namestil te, ki si jih se enkrat downloadal...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: London, Maribor
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 04.11.2009 08:43:09
hvala za pomoč. lp
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani