Sem nov na tem forumu in na področju Iphona. Danes mi ga je celo uspelo odkleniti in jailbreake-ti na verzijo 3.0.1. Sedaj pa imam par vprašanj. Upam, da nisem preveč tečen z takimi vprašanji in se vam že v naprej opravičujem, če ste o tem že kdaj pisali. Prosim vas za pomoč. In sicer. Telefon mi deluje normalno in vse je ok. Nikakor pa ne morem nanj namestiti nobene crack-ane aplikacije ki jih imam shranjene na disku. Je to morda zaradi Itunes-a 9 ali morda zaradi česa drugega. Prej na Itunes 8 sem lahko nalagal vse crack-ane aplikacije. Sem morda pozabil še kaj namestiti iz cydia-e? Nekaj sem bral o programčku mipatch a ga na cydia-ji ne najdem. Je morda ravno ta vzrok da ne morem inštalirati neoriginalnih aplikacij. Ali je kaj drugega? Prosim za pomoč. Kaj vse se namesti ko na novo odkleneš in jailbrake-aš telefon, da lahko potem nalagaš neoriginalne aplikacije. Hvala za pomoč in lep pozdrav. Zanima me tudi kako si namestim slovenski paket in kje dobim nastavitve za tušmobil in MMS-je?

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani