Prispevek: #1 Objavljeno 19.11.2010 10:37:19 3GS Upgrade iOS 4.1 problem
Potrebujem kakšnega "maherja" da mi malo pomaga.
Kolegu je 3GS počepnil do konca...Po probavanju milijon stvari mi je edino uspelo naložiti samo original 4.1. Seveda je telefon Hrvaški in posledično ga ne morem aktivirati. Moje vprašanje...ga lahko aktiviram s kakšno HR kartico oz. obstaja kakšna alternativa (lažja)...Ne me spraševati zakaj nisem naložil aktiviranega iOS-a ipd...VSE sem poskusil (vsaj vse kar je bilo tule napisanega na forumu, ampak vsakič se je nekaj sesulo ali pa sploh ni delalo oz. javljalo razne errorje (1600 na čelu ) in edino kar sem lahko dobil gor je bil original iz iTunes-ov.
Limera1n sem sicer spustil čez ja...
ampak...popravi me če se motim...aktivirati ga vseeno ne moreš...??
Mene matara samo aktivacija, vse ostalo je potem itak standard...
Limera1n sem sicer spustil čez ja...
ampak...popravi me če se motim...aktivirati ga vseeno ne moreš...??
Mene matara samo aktivacija, vse ostalo je potem itak standard...
In nevem ce si ze kdaj delal s tem,... Ampak med samim postopkom moras telefon spravit v DFU, in sicer z navodili ki ti jih Limera1n sproti prikazuje na ekranu,...
Ja, kot sem omenil, edino originalnio 4.1 je naložil gor...vse ostale "predelane" 4.1 ni nikakor naložil...
Skratka...trenutno lahko potem samo počakam...oz. original SIM od operaterja kjer je bil kupljen bi ga pa lahko aktiviral...Right?
Sem probal s snowbreezom..no way...nikakor ni hotel. Kot sem omenil..telefon je počepnil do konca, kaj takega še nisem nikoli videl...(pa ni ravno edini s katerim sem se ubadal)...In ne, ni aktiviralo telefona..Damn..
Potem pa očitno nisi uspešno izvedel jailbreaka z limera1nom.. namreč limera1n na "silo" aktivira telefon, tako da prideš v "meni" in ga lahko uporaljaš, pač brez možnosti klicanja...
Potem pa očitno nisi uspešno izvedel jailbreaka z limera1nom.. namreč limera1n na "silo" aktivira telefon, tako da prideš v "meni" in ga lahko uporaljaš, pač brez možnosti klicanja...
Sploh se ni odgovoril, ce pride v meni,... Razlagal je o enem errorju,...
Mac_K: A ga med postopkom z Limera1nom spravis v DFU mode ? ...
Nikamor ne pridem, samo pač klasičen emergency call screen dobim.
Ja sem ga dal v DFU in tudi naredil je Jailbreak...Razen če morda poskusim še enkrat..
Nikamor ne pridem, samo pač klasičen emergency call screen dobim.
Ja sem ga dal v DFU in tudi naredil je Jailbreak...Razen če morda poskusim še enkrat..
Na tvojem mestu bi se enkrat naredil fresh restore... Glede na to, da nimas kaj izgubit... In ponovil postopek z Limera1nom,...