a kdo ve kam bi ga lahko nesel popravit in kolk bi me to prslo ce bi se res iskazal da je pokvarjeno.
| GPS | |||||
hello, imam iphone 3g in pred kratkim sem nalozil fw 3.0 in zdej k sm nalozu navigon sm upazu da mi nikoli ne najde gps signala... a je mozno da imam pokvarjen gps sprejemnikk v telefonu? bi se dal to prevert?
a kdo ve kam bi ga lahko nesel popravit in kolk bi me to prslo ce bi se res iskazal da je pokvarjeno. |
|||||
Oa si sel ven... ali si to preskusal v sobi, kjer nima niti okna blizu? Imas mogoce izklopljen GPS (Settings >> General >> Location Services >> ON/OFF) |
|||||
A si poskusil v Maps ce te locira? |
|||||
google maps sem probal in mi deluje samo zalo ne-natancno... kasnih 500m do kilometra fali lokacijo. nastavitve mam ok. probal sem pa na razlicnih lokacijah ob razlicnem casu in vremenu
|
|||||
men je tudi mal navigon pa google maps hecal na začetku. zdaj je bolje. probaj vklopit izklopit gps pa probaj ponovno. pa ce se da to delaj zunaj pa pusti par minutk po vklopu da najde signal.
lpm |
|||||
hm res mi ni nic jasno.. sem seenkrat probal in dela... se opravicujem k sm tok hitr naredu paniko sam ocitno sm se res mal razvadu na nokiji k mi je velik hitrej najdla satelite. sicer program dela odlicno. samo sezmer mi ni jasno kako mi signala ene 3x v italiji ni hotel najdti tud k sm ga meu przganga po 5min :S zgleda cudne okoliscine...
hvala za odgovore |
|||||
GPS učasi rabi da najde satelite, posebej če uporabljaš hladni zagon ( čez dan nisi uporabljal GPSa)
|
|||||
Jaz sem ga te dni na morju pustil eno uro pa ni najdu nič. Potem sem ga danes kr tako malo brez veze zalaufal in evo spet dela. |
|||||
Jaz sem imel isti problem na svojem (3g).
Na strani http://reviews.cnet.com/8301-19512_7-10115650-233.html sem našel rešitev, kjer sem po navodilih izkopil 3g in gps normalno dela. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |