Jabuk
Aplikacije ni do konca inštaliralo
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 30.06.2009 15:38:26
Aplikacije ni do konca inštaliralo
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Danes sem iz Appstora vlekel Vans Pool Service...vleklo je normalno dol, inštaliralo..a ne do konca..malo pred koncem se je ustavilo..sedaj mi je ostala ikona (prazna), spodaj piše installing..
Prepozno sem videl, da je le za 3.0 in me zanima kako se sedaj te ikone znebim..
Poizkusil sem že vlopi/ozklopi, respring, potegnil dol na PSju in syncal..pa naredi normalno, npr. za Shazam me vedno opozori, da ne more novejše verzije Syncat ker nimam 3.0..
Ikona pa je ostala, zbrisati je ne morem tako kot ostale..v iTunes pa se je spraznil prostor pod Other, ko sem Syncal brez aplikacije..

Hvala.

Imam 2G telefon.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 30.06.2009 15:41:19
Restore, bo sigurno pomagal. Pa priporocam ti da si zrihtas 3.0, da se ti to ne bo dogajal.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 30.06.2009 15:43:25
Ups..malce prehitro sem prosil za pomoč...sem še enkrat po Syncanju brez igre šel na appstore..in mi je javilo, da sem do konca povlekel z iTunes in je ikona izginila...
Hvala vseeno. Very Happy

Sem najprej hotel poizkušati vse, da bi se izognil restoru...sem bil prepričan da obstaja kakšna druga pot.

Morda pa komu koristi tema.

LP
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 30.06.2009 15:45:59
Lani sem imel na enem 2.2.1 iPhone-u podoben problem. Rešil sem ga tako, da sem izbrisal Cache od instalacije (ampak ne vem več točno, kje se nahaja). Malo poglej znotraj /var/mobile/Library (preglej Caches folder.. pa MobileInstallation pa mogoče še kakega).
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani