Jabuk
Pa je šel ekran k vragu :(
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 26.06.2009 20:05:01
Pa je šel ekran k vragu :(
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Moj iphone 3G mi je padel na tla in počil ekran v zgornjem levem predelu. A ve kdo kolk bi prišl nov ekran in zamenjava?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 26.06.2009 20:12:22
Odvisno kaj je šlo, samo digitizer ali tudi ekran. Pod zasebno imaš številko pa me pokliči pa ti kaj več povem
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 09.07.2009 09:41:18
Meni pa se je zgodila ena sila hecna zadeva. Iphone je imel namreč en "mrtev" piksel s čem sem se že sprijaznil. Danes pa mi je po nesreči padel na tla (parket) in glej ga glej, ne morem verjet ampak piksel spet dela in ni več rdeče pike. Smile No, to zgolj kot zanimivost in upam, da tisti, ki imate enak poblem ne boste začeli svoje iphone metati od tla, Smile za posledice namreč ne odgovarjam.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 17.07.2009 22:16:23
ok mene nek zanima ...pravijo da se iPhona ne splača razdirat oz. popravlat..ali ga je kdo že dau razdreti?...pri meni naj bi bilo potrebno samo zatisniti zadnjo plastiko, zaradi katere prihaja do brnenja v slušalki??

na servisu (mobstyle so mi odsvetovali razdiranje, ker tudi brnenje se ne pojavi vsakič, naj raje stisnem pri home tipki in naj tako ostane?!?!)

kaj menite?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani