Adress book in pridobitev kontaktov iz GSMa
|
Stevie Jabuk
Kraj: Kranj |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 24.06.2009 20:58:29 Adress book in pridobitev kontaktov iz GSMa |
|
Živjo!
Zanima me, kako naj v adress book dodam kontakte iz mobilnika. Prvič, ko sem "spojil" telefon in macbooka (preko bluetootha), so se mi nekako avtomatsko prenesli... sedaj bi jih pa rad posodobil. Iskal sem že če je kej kakšen gumb za prenos oz. refresh, pa ga nikakor ne najdem. Ali je možno nove kontakte uvoziti samo če jih predhodno izvozim iz telefona v textfile ali LDIF ali Vcard na disk ali obstaja kakšen direkten način da bi povozil obstoječe v adress booku?
Če mogoče kdo ve...
Hvala.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 24.06.2009 21:07:52 Re: Adress book in pridobitev kontaktov iz GSMa |
|
vvega je napisal/a: | Živjo!
Zanima me, kako naj v adress book dodam kontakte iz mobilnika. Prvič, ko sem "spojil" telefon in macbooka (preko bluetootha), so se mi nekako avtomatsko prenesli... sedaj bi jih pa rad posodobil. Iskal sem že če je kej kakšen gumb za prenos oz. refresh, pa ga nikakor ne najdem. Ali je možno nove kontakte uvoziti samo če jih predhodno izvozim iz telefona v textfile ali LDIF ali Vcard na disk ali obstaja kakšen direkten način da bi povozil obstoječe v adress booku?
Če mogoče kdo ve...
Hvala. |
Zalaufas iSync in kliknes na gumb Sync Devices  ...

|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 25.06.2009 09:45:52 |
|
Hvala:)
Se mi je zdelo da sem nekako naredil to...
Zdej imam pa problem ker telefon ki ga imam SEC902i ne podpira iSynca...
Mogoče kdo ve kako bi to lahko rešil? Kakšen update... ali če obsaja kakšen drug način... izvozit kontakte...
Hvala.
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 25.06.2009 10:36:03 |
|
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 25.06.2009 13:49:29 |
|
Dela:)
Hvalaaaaaaaa!
Še eno vprašanje, k vidim da obvladaš...
Mogoče veš, kako bi vsem kontaktom najlaže dodal še eno telefonsko, isto, samo da ima +386 spredaj?
Nekdo je omenjal nekaj z excelom, eno foro... samo ne vem kako to narediš.. Izvoziš iz adressboka, samo kako, oz v kakšnem formatu, da lahko potem z excelom odpreš?
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 25.06.2009 14:59:45 |
|
vvega je napisal/a: | Dela:)
Hvalaaaaaaaa!
Še eno vprašanje, k vidim da obvladaš...
Mogoče veš, kako bi vsem kontaktom najlaže dodal še eno telefonsko, isto, samo da ima +386 spredaj?
Nekdo je omenjal nekaj z excelom, eno foro... samo ne vem kako to narediš.. Izvoziš iz adressboka, samo kako, oz v kakšnem formatu, da lahko potem z excelom odpreš? |
V eni drugi temi je nekdo napisal eno skripto, ki naredi tocno to >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=9208&postdays=0&postorder=asc&start=40
_________________ Lp
Thomas

|
 |