Kako naj zapečem? Kot image?
Sprašujem, ker sem uničil 5 dual dvd-jev, ker sem zapakel in je zapečeno kot .toast in ne kot iso oz. image.

| .toast | |||||||||

Kako naj zapečem? Kot image?

Sprašujem, ker sem uničil 5 dual dvd-jev, ker sem zapakel in je zapečeno kot .toast in ne kot iso oz. image.  | 
	|||||||||

Am, potrebuješ Toast Titanium?  | 
	|||||||||

Jest image zapečem kar z disk utility-jem (že v OS). In dela super. 

| 
	|||||||||

Imam toast titanium, ampak ne vem kot kaj naj zapečem. Oz., zdi se da vem, samo imam natanko 6 DVD-jev in ne bi rad zaJ.  | 
	|||||||||

Do sedaj je deloval dvoklik na datoteko, je odprlo Toast in si zapeko. Drugace pa odpri Toast, idi pod copy in izberi image... 

| 
	|||||||||

Saj ti je agerg lepo povedal... jaz tudi ne uporabljam nikakršen toast ali podobno. _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel  | 
	|||||||||

drugače je postopek z toast-om sledeč: izbereš zavihek za kopiranje cdjev med sabo tu nato izbereš Image file in potegneš toast file v področje desno nato pa BURN BABY BURN lp Avi  | 
	|||||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |