Macbook Alu povezava na LCD tv in reciever | |||||
zanima me, kako imate povezane prenosnike na tv in reciever... Kako je s kvaliteto zvoka in slike? Za TV se kupi samo adapter in potem lahko povežem z HDMI kablom, če sem pravilno razumel en post na forumu, bolj me pa zanima kako je z zvokom. Skrbi me da mi bo "šumelo" v zvočnikih zaradi slabega signala... Večinoma bom gledal samo divxe zato ne rabim neke ultra kvalitete, samo da je kolikortoliko spodoben zvok, brez raznih motenj... (za primerjavo: ko sem povezal airport expressa z kablom na ojačevalec, se ni dalo normalno poslušat glasbe preko itunesov ker je v zvočnikih kar nekaj brnelo...) Ali je možna kakšna optična povezava z recieverjem? Če ima kdo izkušnje bi bil zelo hvaležen če mi lahko malo svetuje:) Hvala! |
|||||
![]() |
|||||
Jaz sem že davno tega ugotovil, da je to, kar sprašuješ precejšnja bedarija. Kup kablovja, kup problemov. Kupil sem HDX-1000 in rešil vse probleme. Pa sem zelo zadovoljen. Zadeva je priključena na mrežo, nanjo samo namečem vsebine in gas... |
|||||
![]() |
|||||
Jest bi rad rešil to z macom, ker ga že imam... ravno tako imam daljinca... samo dva kabla kupim pa je to to... Čeprav je tvoja rešitev nekoliko bolj elegantna... sam so spet cekini v igri:) A daljinca dobiš zraven? |
|||||
![]() |
|||||
Daljinca dobiš zraven, vendar ga je pri meni nadomestil Logitech Harmony 555, ki nadomešča vse daljince v stanovanju. Je res, da bi z macom to lahko rešil, vendar se meni ne ljubi kar naprej trogat maca iz delovne sobe v dnevno in tako naprej, pa polnilci gor in dol... Usedem se, pritisnem na knof in je... Zadeva pa ni bila poceni. Mislim, da okoli 250€. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |