http://gizmodo.com/5272331/13+inch-unibody-macbook-screen-quietly-upgraded
Zgleda da bo zdej pri applu tudi lcd panel lottery, kot je v navadi pri ostalih proizvajalcih.
| Novi, boljsi? lcd paneli v macbookih | |||||
http://gizmodo.com/5272331/13+inch-unibody-macbook-screen-quietly-upgraded
Zgleda da bo zdej pri applu tudi lcd panel lottery, kot je v navadi pri ostalih proizvajalcih. |
|||||
Kako preveriš kater ekran imas ?
|
|||||
Še dobro da sem si kupil aira, ki že ima to ka bi bil jezen če bi kupil booka jaoo.
|
|||||
Kako pa je sedaj z novimi Macbook Proji, temi iz letošnega leta, kakšen zaslon imajo ti?
Sam imam doma Aira in je zaslon res tipi topi, sploh kaj se svetilnosti tiče, ponoči ne rabim luči v sobi kako to sveti! |
|||||
Odpreš Terminal in vtikpaš: ioreg -lw0 | grep IODisplayEDID | sed "/[^<]*</s///" | xxd -p -r | strings -6 Ter stisneš enter. Izpisala se ti bo matrika, ki jo imaš. |
|||||
Bo to tole?
P .00 6 LP133WX2-TLC5 Color LCD |
|||||
Evo to imam jaz na Airu...
N133I6-L01 Color LCD Kaj pa novi Macbook Pro, naj napiše kdo |
|||||
Baje je pomembna ta številka
9CA5 Najdes jo v System Preferences, Displays, Color, Open profile, in pod 13. točko imaš tam model LCD-ja. |
|||||
na pol leta starem macbooku alu imam
9C89 |
|||||
BAD Displays
9C89 9C8A 9C8C GOOD Displays 9CA5 - LG-Philips 9CA6 - Samsung 9CA7 - Chi Mei 9CA8 - AUO (Very Bright) Tole sem najdel v tej temi : http://forums.macrumors.com/archive/index.php/t-708041.html Zgledam imam že tanov display, saj je Macbook star dobre par dni. Je pa slika res fenomenalna. |
|||||
Isto je bilo lani z ALU 20" imacom, ko sem sreči dobil čisto novo serijo mid 2008 in je ekran res boljši od drugih
|
|||||
Joj ljudje.. kaj vas bremeni...logično, da tehnologija napreduje z dneva v dan, po tem vašem pisanju in sekiranju kok je kaj staro in kok je kdo zaj... ker ni kupil to ali to...potem je najbolje, da do smrti sploh ne kopujete kompa..
Jaz sem pred dvemi leti kupil proja... škoda no raj bi počaku še eno leto pa bi meu novega |
|||||
iPlo ima prav! sicer primerjave v živo nisem vidu, ampak je tud "strari" lcd zelo kvaliteten!
|
|||||
Sicer sem že omenil v eni od tem ...
9C84 imam tega v MBP alu 2.53 _________________ MBP13 M1, 16GB, 1TB, macOS Sonoma /27" iMac 3.4GHz i7, 16GB, 2TB SATA+256GB SSD, AMD Radeon HD 6970 2GB /Apple TV 3rd Generation /Apple Watch Series 6 GPS 44 mm Space Gray /iPod classic 160GB /iPod nano 16GB /iPad 9 64GB /iPad Air 2 64GB /iPad Air 32GB /iPad 3 32GB /iPad 2 16GB /iPad 16GB /iPhone 12 Pro 512GB /iPhone X 256GB /iPhone 7 128GB /iPhone 6S 128GB /iPhone 6 128GB /iPhone 5S 64GB /iPhone 5 64GB /iPhone 4S 64GB /iPhone 4 32GB /iPhone 3GS 32GB /iPhone 3G 8GB /iPhone |
|||||
jaz mam na mojem macbooku starega in je super! |
|||||
Pri meni je tudi ok
|
|||||
stari je ok. je v rangu 500€ pc notebookov. za 1500€ pa dobis ze sonye in podobne notebooke, ki imajo precej boljse zaslone. zame, kot hoby fotografu, je stari zaslon katastrofa. na sreco imam dober zunanji lcd.
|
|||||
Ima mogoce kdo nov panel?
Bi bil zelo hvalezen, ce bi ga lahko slikal, pod cim vec koti, po moznosti se v primerjavi z starim panelom (recimo 'izlozbeni' mb uni v istore, bigbang... imajo vsi stare panele) in z mbp |
|||||
so ble že podobne debate za MBP, kjer so bili nekateri mnenja, da je boljši Samsungov, nekateri pa LGjev panel.
jest mislim, da imam LGjev panel in sem zadovoljen. Sicer sem mnenja, da bi moral Apple vgrajevati v svoje laptope odlične panele za premium ceno notebookov... |
|||||
Jaz imam nov panel (Macbook iz UK, star teden dni), lahko ga poslikam y razlicnih kotov vendar za primerjavo pa nemorem posredovati nic. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |