iPhone je dober telefon? Moje mnenje!
|
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 11.06.2009 02:07:29 iPhone je dober telefon? Moje mnenje! |
|
glede na to da je to svetovno priznana znamka aparatov, katera bi mogla delvati ko šus, tukaj berem veliko tem, kako ne deluje zvok, batarija, signal itd... SRAMOTA... In je potem vredno čakati na ta telefon, se mučiti, kupovati neke dodatke in potem na koncu ne dela nič.
groza
mene je tovk zafrkaval, nima smisla- bodi bolj pametni, to temo bodo verjetno dol zbrisal, ker sami sebi ne bodo verjetno v skledo špukal.
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 11.06.2009 03:11:25 |
|
Te nosi luna? 
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 11.06.2009 06:05:27 |
|
Ce necesa ne znas (nastaviti), se ne pomeni, da je ta rec zanic.
Imel sem iPhone 2G in zdaj se iPhone 3G in oba delata ko sus. Nekaj casa sem morda res porabil zato, da sem po forumu poiskal vse trike in nasvete, vendar se je splacalo.
iPhone ni telefon za vsakega. To pa res.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 11.06.2009 06:28:33 Re: iphone.dober telefonn? MOJE VELIKO MNENJE. |
|
lepamucka je napisal/a: |
mene je tovk zafrkaval, nima smisla- bodi bolj pametni, to temo bodo verjetno dol zbrisal, ker sami sebi ne bodo verjetno v skledo špukal. |
Tebe je verjetno zafrkaval zaklenjen iPhone 3G... ali se motim?
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 11.06.2009 06:56:47 Re: iphone.dober telefonn? MOJE VELIKO MNENJE. |
|
Jest je napisal/a: | lepamucka je napisal/a: |
mene je tovk zafrkaval, nima smisla- bodi bolj pametni, to temo bodo verjetno dol zbrisal, ker sami sebi ne bodo verjetno v skledo špukal. |
Tebe je verjetno zafrkaval zaklenjen iPhone 3G... ali se motim? |
Ja, drži.
|
 |
Stevie Jobs
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 11.06.2009 07:35:08 Re: iphone.dober telefonn? MOJE VELIKO MNENJE. |
|
MitjaP je napisal/a: | Jest je napisal/a: | lepamucka je napisal/a: |
Tebe je verjetno zafrkaval zaklenjen iPhone 3G... ali se motim? |
Ja, drži. |
Meni se tudi zdi tako.
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 11.06.2009 08:02:36 |
|
Meni 3G dela špica brez enega problema... no enega imam a ni tako pomemben (druga tema: http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=76300).
In le smejim se ženi, ki ima Windows Mobile na HTC-ju.
Če je bila katera dobra investicija je bila v iMac in iPhone (mislim na tehnične gadgets).
_________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič!
iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro
http://sitemile.com/ref/faganel
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 11.06.2009 09:52:25 |
|
zee je napisal/a: | Ce necesa ne znas (nastaviti), se ne pomeni, da je ta rec zanic.
Imel sem iPhone 2G in zdaj se iPhone 3G in oba delata ko sus. Nekaj casa sem morda res porabil zato, da sem po forumu poiskal vse trike in nasvete, vendar se je splacalo.
iPhone ni telefon za vsakega. To pa res. |
Se podpišem na to 
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 11.06.2009 10:59:42 |
|
|
 |
Jabuček
Kraj: Kranj |
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 11.06.2009 14:30:59 |
|
Ker je naslov te teme res sporen, bom še jaz komentiral.
Iphone 3G imam sedaj 5 mescev, je jailbrake-an in ima zaenkrat še fw 2.2.
takoj ko sem ga kupil ( je iz ITA) , sem zelo hitel z jailbreakeom in za to plačal. iz Cydie sem v 1 tednu naložil svega i svašta, kar se je kmalu obrnilo proti meni. moral sem restorat, ker sem bil kot otrok v candy shop-u. tudi zobje zgnijejo btw. nato sem počasi, začel prebirati navodila iz jabuka, neta,...prvič sem se jailbreaka lotil tudi sam. Sedaj nimam niti enega problemčka. Z njim sem previden, in vse v v zvezi z njim delam po NAVODILIH. Ja, iPhone res ni za vsakega povprečnega janeza.
It is a special phone, with special needs
LP, JawKnee
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 11.06.2009 14:33:39 Re: iPhone je dober telefon? Moje mnenje! |
|
lepamucka je napisal/a: | glede na to da je to svetovno priznana znamka aparatov, katera bi mogla delvati ko šus, tukaj berem veliko tem, kako ne deluje zvok, batarija, signal itd... SRAMOTA... In je potem vredno čakati na ta telefon, se mučiti, kupovati neke dodatke in potem na koncu ne dela nič.
groza
Pa maš ti iPhone al kitajski fejkič?!.
Apple očitno izdeluje tudi belo tehniko, sesalce itd.
Pa kje ti to bereš?
Se strinjam s tabo, da bi moral moderator take glupe teme pobrisat
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 12.06.2009 10:37:14 Re: iPhone je dober telefon? Moje mnenje! |
|
lepamucka je napisal/a: | glede na to da je to svetovno priznana znamka aparatov, katera bi mogla delvati ko šus, tukaj berem veliko tem, kako ne deluje zvok, batarija, signal itd... SRAMOTA... In je potem vredno čakati na ta telefon, se mučiti, kupovati neke dodatke in potem na koncu ne dela nič.
groza
zakaj pol na miljone uporabnikov govori drugače?? in zakaj se vsi zgledujejo po iPhonu?
prejšnega leta sta šla starša v ameriko za 3 tedne in tm si je fotr kupu iPhona 1g. ko je pršu domou je zasvoju mojga brata in mene s to lepo mašinco. augusta si ga je kupu še brt(taprvo generacijo). jaz pa sem ga nabavu aprila(sicer je 3G).noben ni mel večjih težav-vse smo odpravili brez potrebe restora.
nam uporabnikom iPhona veliko pomaga naš vsemogoči JABUK, kjer lhk tut ti use najdeš da si boš poboljšal mnenje o iPhonih. 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 12.06.2009 11:20:38 |
|
no, saj uporabniška izkušnja tudi nekaj velja. pač tudi ni vsakdo zadovljen z bmw-jem ampak iz posta samega je razbrati bolj kot ne neveščnost (če se lepo izrazim) kot karkoli drugega, oprijemljivega - recimo konstruktivne kritike.
neumnost.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: *HeAvEn* |
|
 |
|
Prispevek: #14 Objavljeno 13.06.2009 00:01:23 |
|
zee je napisal/a: | Ce necesa ne znas (nastaviti), se ne pomeni, da je ta rec zanic.
iPhone ni telefon za vsakega. To pa res. |
WORD!!!
Sama sem imela 2G eno leto in nato več 3G-jev in samo ene dvakrat sem imela ene scene, drugače pa je iPhone najboljša mašina ever. Ne bi menjla za nič na svetu(trenutno vsaj).
Seveda, če si malo manj tehnično pismen(kot sem npr.sama), traja nekaj časa, da skužiš vse, ampak prijazni uporabniki Jabuk.si + google rešijo vsako zagonetko
Je pa res, da to ni za vsakega. Če ti ni všeč touch tipkovnica in če se ti ne da učit novih stvari pač ostaneš na Nokii in čao pero...nije žvaka za seljaka pravijo in pri iPhone-u to še kako drži.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Žirovnica |
|
 |
|
Prispevek: #15 Objavljeno 13.06.2009 01:34:41 |
|
Šele po predstavitvi modela 3GS sem se odločil za nakup, ker so končno izdelali spodoben iphone. Roko na srce, smartphone v letu 2008 (govorim za 3G), ki out-of-the-box nima copy-pase, podpore mmsov, video snemanja in podpore za normalno turn-by-turn navigacijo, čeprav ima vgrajen GPS, je dokaj smešna in meni osebno pomanjkljiva naprava. Ok, že res, da so določene odsotnosti vezane na ameriški in morda še kakšen drug trg, ki ima drugačne potrebe in način uporabe mobilnikov, vendar obstajajo še drugi trgi, na katere bi Apple lahko pomislil. Ok vseeno roka Applu, da je s svojim prvim iphonom dobesedno naredil revolucijo kar se tiče uporabniškega vmesnika in ga je v dveh letih od izdaje ni dosegel, kaj šele presegel nihče od proizvajalcev, ki so v tem že dolga leta. Šele sedaj se edino Palm Pre lahko postavi ob bok iphonu, kar se tiče enostavnosti in uporabnosti UI. Pa brez kakšnih "jailbreakaš aparat pa dobiš zgornje funkcije", ker niti ni to point in določene funkcije (npr. snemanje videoposnetkov) enostavno ne bodo realizirane in optimizirane tako, kot če bi jih že v osnovi naredil proizvajalec, ki do potankosti pozna napravo in OS, ki teče na njej.  Bodimo objektivni, je pa res, da je to težko, ko za aparat odšteješ tako vsoto 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #16 Objavljeno 13.06.2009 08:00:20 |
|
In pol si zašvicu full do tvojega prihoda so pa zadržali iphona.
Veliko ljudi kupi samo zato, ker so videli ali ker ga noben v družbi nima, kupi gadgets takrat, ko ti bo služil, ne takrat ko ti služiš njemu.
Dobro se je informirati pred nakupi tako, da pozneje ko kaj kupiš ne obstaneš in kaj pa zdaj čohanje po glavi.
Ajd lepo se mej še na prej pa ne švicat full, ker boš ziher požigalec.
|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #17 Objavljeno 13.06.2009 08:07:44 |
|
Pa še moje mnenje, ni vreden tega denarja.... drgač pa dobr telefon, mam že skoraj dve leti 2G-ja dela ko šus, ampak še enkrat povem... NI VREDN !!!
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: Ig |
|
 |
|
Prispevek: #18 Objavljeno 13.06.2009 08:17:01 |
|
Je vredu telefon, samo ni vredu cena.
|
 |
Jabukspešl
Kraj: delta quadrant of the galaxy |
|
 |
|
Prispevek: #19 Objavljeno 13.06.2009 08:22:38 |
|
precenjen kos neumne plastike je in nič drugega.Ko jih v ameriki z vsako izdajo pocenijo jih pri nas še podražji.Za nekoga ki ima vsaj 3 krat višji standard je vredu zadeva če se veže z providerjem.Pri nas pa je ostudno drag kos platike,ki definitivno ni vredna tega denarja.Sicer bojo nekateri kljukci takoj poskočli z svojim iPhonom v luft,kot da držijo flašo z eliksirjem večnega življenja in začeli kikirikat;češ saj Nokie so tudi draga,zato kar naprej povem da je med dragimi telefoni res najbolša izbira (za mene),ampak precenjena.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #20 Objavljeno 13.06.2009 08:32:43 |
|
Se strinjam v popolnosti precenjen kos plastike in posranega stekla na sprednji strani, ki poka ko norc.
|
 |