ura na serverju je seveda napačna za 2 uri, naredil sem 48 screenshotov ampak rekordni z 162 uporabniki mi je utekel ... pa drugič
| Novi rekordi obiska na strani | |||||||
Applov WWDC je letos združil neverjetno število uporabnikov na Jabuk.si strani, rekordi so padali iz minut na sekunde ... 162 obiskov hkrati!! Kaj si lahko takšna skupnost želi lepšega kot toliko navdušencev nad Applovo tehnlogijo (tudi kritikov). Po januarskem Macworld - razočaranju nas danes Apple ni pustil žejne
ura na serverju je seveda napačna za 2 uri, naredil sem 48 screenshotov ampak rekordni z 162 uporabniki mi je utekel ... pa drugič |
|||||||
Ce ti kaze uro napacno, imas narobe nastavljen casovni pas v svojem profilu
![]() |
|||||||
ah
|
|||||||
Res je - mogoče je na strežniku narobe nastavljena. |
|||||||
ni me bilo
|
|||||||
Mene tut zarad bedne fizike in matematike
|
|||||||
Čestitke !!!
|
|||||||
Vse več nas je...
|
|||||||
jst sem tui gor jeeeeee.
|
|||||||
pa res jaz tud...
|
|||||||
una dva k manjkata sta opeter in bob rock
![]() |
|||||||
A mi lahko nekdo razloži, kaj pomeni, če si v poševnem zapisan? Al je to samo slučajno?
|
|||||||
Verjetno so posevno zapisani tisti, ki imajo v svojem profilu oznaceno, da niso vidni na seznamu... Administratorji jih vseeno lahko vidijo... |
|||||||
Si dal na GMT+2 (poletni cas).. Ker meni kaze pravilno cas... |
|||||||
Včeraj me ni bilo dosti gor... Je pa bilo danes toliko večje presenečenje.
Čestitam za rekord! |
|||||||
čestitke
sam to pače kej uprašašob tem cajtu k jih je tok gor ma morš hit fubit odgovor hehe |
|||||||
A je zato danes popoldne pejdz dol padu?
|
|||||||
Čudno se je obnašal jaz sem dobival obvestila o novih prispevkih na forumu nisem pa mogel do njega...
|
|||||||
Ne:) Domena je potekla |
|||||||
Se sreca, da se ni to zgodilo vceraj med WWDC |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |