| Kaj hudica hoce Adium? | |||||
Imam problem in sicer uporabljam najnovejso beta verzijo Adiuma in ko hocem dodat stik ali ko hoce kdo addat mene, stvar ne deluje. Ali mi usuje adiuma, ali pa sploh ne dobim requesta. To se mi je dogajalo ze pri prejsni stable verziji, pa sem mislila, da bo kaj boljse, ce dam najnovejso beta gor. Ampak ni nic pomagalo.
|
|||||
Dobro bi bilo da malo bolj opišeš problem. Povej kakšen računalnik imaš in specifikacije računalnika (ram, operacijski sistem in verzija,...).
|
|||||
Meni se isto dogaja pri 1.4b6, sicer nisem še nobenga dodal, ampak pri blokiranju me izpiše ven iz messengerja. Pomoje bug v SW.
|
|||||
imam macbooka, aluminij. 2giga rama, 160giga disk. in nalozeno imam 14b6 verzijo adiuma. pa isto mi je pocelo s prejsnjo verzijo. ne gre in ne gre.
|
|||||
meni sicer pri blokiranju nič ne šteka, dodat pa še nisem nobenega probal ampak možna rešitev je da namestita kakšno zadnjo ne beta verzijo.
|
|||||
Moj je pa v slovenščini, kje nastavim na angleščino nazaj?
|
|||||
Na ikono v applications klikneš get info in pod langueses odkljukaš slovenščino in restartaš adium. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |