Pozdravljeni!
Danes sem dobil mail na gmail da se je nekdo vpisal z mojim apple id v icloud na računalniku! To nisem bil jaz je mozno da je nekdo zlorabil moj apple acount? Kaj narediti..? Dostop geslo poznam samo jaz. Hvala lp
| Icould email sign in zloraba?? | |||
Pozdravljeni!
Danes sem dobil mail na gmail da se je nekdo vpisal z mojim apple id v icloud na računalniku! To nisem bil jaz je mozno da je nekdo zlorabil moj apple acount? Kaj narediti..? Dostop geslo poznam samo jaz. Hvala lp |
|||
Zamenjaj geslo.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||
|
|||
Vzemi račun od telefona in kliči na Applov support, da ti odklenejo.
A na rescue address ti pa ne pošlje opcije za zamenjavo gesla. (Ampak geslo itak veš, al ne. Daj mal bolj razloži, kaj si delal.) _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||
A kakšnega "recent activity" pejdža pa pri Applu še niso vzeli ali kje skrit obstaja? Tako kot ima MS, da vidiš zadnje logine, uspešne in neuspešne.
|
|||
Ok sem jih klical, sedaj imam nastavljena novo geslo in varnostna vprasanja.
Vendar mi ni jasno kako se je lahko kdo logiral v moj apple id v icloud na računalniku.... Zakaj sem dobil zjutraj mail da se je nekdo vpisal... Verjetno je sedaj lahko dostopal do vseh podatkov in slik ki so shranjena v iCloud u..? |
|||
Daj jim to povej na support. Sem skor siguren, da oni vidijo, od kod je bil login.
Lahko je tud kak app. Meni je recimo yahoo javil nenormalen dostop vsakič, ko se je outlook iz telefona skonektal na mail. Pred kratkim so v Outlooku to zrihtal in zdaj je mir. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |