Jabuk
tipkovnica
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 04.06.2009 19:28:33
tipkovnica
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
pozdravljeni

imam problem s tipkovnico,enkrat sem neko temo sprobal pa ni delala pa sem neki fajl art...nadomestu z drugim in sedaj rabim originalnega gre se za to da mi ko tipkam poveca samo masko ni pa crke not v maski in pa za popravke mi je un krogeck poveca zginu a ma kdo kaksno idejo
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Trebnje
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 04.06.2009 19:33:10
člouk čb ti napisau kej tko da bte razueml blo tut fino Razz

Osnove slovenščine, kajne?!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 04.06.2009 19:38:39
Poznam osnove slovenščine,samo ,iščem rešitve na večih straneh.Tako,da ne pazim toliko na pravopis,pa kot si opazil ,mi presledek tudi nagaja.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 04.06.2009 19:56:11
Gre se za to da se čez tvojo spakedranščino nobenemu ne da prebijati ... tako da lepo napiši kje imaš in kakšne težave imaš da ti bomo lahko pomagali če imaš seveda takšen interes.

lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: LJ
Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 04.06.2009 20:44:14
imamo je napisal/a:
Gre se za to da se čez tvojo spakedranščino nobenemu ne da prebijati ... tako da lepo napiši kje imaš in kakšne težave imaš da ti bomo lahko pomagali če imaš seveda takšen interes.

lp

ni on tisti, ki ima slovnične probleme, pač pa ti, saj je post napisal v čisto razumljivi slovenščini, vendar si ti tako "prilagodljiv" da razumeš samo čisto knjižno slovenščino. Pa edino ti imaš probleme s tem. Bodi raje konstruktiven.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 04.06.2009 23:26:30
Pa človek pa se moraš res v skoraj vsak moj post vtaknit. Brigaj se zase in drži se tem kjer želiš pomagati ne pa nekoga kar naprej napadati. Lepo sem mu napisal da naj lepo opiše problem ki ga ima in mu bom / bomo pomagali. In prenehaj konstanto nekje iskati prepir. Če ti kaj ne paše ne beri mojih postov tega foruma in pojdi na kakšen WinSux forum kjer so takšni primerki kot si ti!

p.s.: admine pa prosim za izbris mojih postov v tej temi ker očitno nakaterim ni po volj da se ohranja nek osnovni nivo rabe sloveščine na tem forumu. Hvala
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 05.06.2009 06:03:18
imamo je napisal/a:
Pa človek pa se moraš res v skoraj vsak moj post vtaknit. Brigaj se zase in drži se tem kjer želiš pomagati ne pa nekoga kar naprej napadati. Lepo sem mu napisal da naj lepo opiše problem ki ga ima in mu bom / bomo pomagali. In prenehaj konstanto nekje iskati prepir. Če ti kaj ne paše ne beri mojih postov tega foruma in pojdi na kakšen WinSux forum kjer so takšni primerki kot si ti!

p.s.: admine pa prosim za izbris mojih postov v tej temi ker očitno nakaterim ni po volj da se ohranja nek osnovni nivo rabe sloveščine na tem forumu. Hvala

Se popolnoma strinjam.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 05.06.2009 09:12:37
Da izkoristim temo: na tipkovnici se mi ob pritisku na črko r ta sicer izpiše ampak se mi ne pokaže oblaček ko jo pritisnem in me to nervira ker ponavadi mislim da se ni izpisala in pritisnem ponovno potem mam pa same r-je v tekstu Very Happy
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani